İlişkiniz bittiğinde bakmamasının sebebi muhtemelen sana umut vermemek içindir. Çünkü bakarsa, “acaba”lar doğmaya başlayabilir: “acaba beni hâlâ beğeniyor mu?”, “acaba beni hâlâ düşünüyor mu?”, “acaba barışmak istediği için mi bakıyor?” Vesaire vesaire… bakmaması normal yani. Sende bakmamalısın unutup atlatmak istiyorsan. Soruna gelince… Aşk acısını maalesef atlatmanın bir formülü yok. Bittiğini kabullenmekle başlar. Kalbine gömüp, yassını tut. Ölmüş gibi ağla. Haykır. İsyan et. Rahatlarsın. Onu düşünmeyi bırakıp, geçmesi için zamana bırakmak. Günün birinde bir bakmışsın ki geçti bitti
Doğru insan; kalbini yormayan, sustuğunda bile seni anlayandır. Onun yanında aşk bir fırtına değil, güvenli bir liman olur; sevgi eksiltmez, çoğaltır. Konuşurken sesini yükseltmez, dinlerken kalbini açar. Mutluluk gösterişli anlarda değil, en sade hâlinde bile huzur bulmaktır onunla. Ve anlarsın ki doğru insan, seni değiştirmeye çalışmadan, kendin olabildiğin yerdir.
Bu hissi hayatında hafifçe de olsa tatmayan yoktur sanıyoruz... Kalp kırıklığı zor, kabul ediyoruz. Ama belki bu durumun sana öğreteceği bir şeyler vardır? Kendine biraz şefkat göster; çünkü seni ihmal eden biri için üzülen kalbin, senden tam da bunu hak ediyor: Şefkat ☕❤️. Göremezse; kaybeden o olur, inan.
Zaman alacak kolay geçmez ve muhtemelen onu dusunmus aklında onunla olanlar var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
bende zamanında serseriyken böyle kızlar peşimde koşardı. Sonra olgunlaştım karakter sahibi düzgün adam oldum mesela birini bulamıyorum. Zamanla sen de olgunlaşırsın tercihlerin değişir.