Vallaha bizde bir sürü yol kapandı 🤣 başka bölgelerde küçük tekneler koyup gidiyorlar ama benim yaşadığım yerde kanalizasyon var şu direk gidiyor ama olmayan yerde direk doldu evlere taştı bir sokak açık diğeri kapalı beli oluyor zaten

Vallaha bizde bir sürü yol kapandı 🤣 başka bölgelerde küçük tekneler koyup gidiyorlar ama benim yaşadığım yerde kanalizasyon var şu direk gidiyor ama olmayan yerde direk doldu evlere taştı bir sokak açık diğeri kapalı beli oluyor zaten

Yok ya, bizde yağmur falan yok. Burası Türkiye, Kocaeli; hava aynı bildiğin gibi devam ediyor. Ama sen Dubai baede yaşıyorsun ve birkaç gündür haberler dönüyor. Orada gerçekten alışılmadık derecede yağmur yağdı, bazı yerlerde su baskınları oldu, o yüzden biraz karıştı ortalık.
Prens Hamdan ya da Al Maktoum ailesinin koyduğu resmî bir sokağa çıkma yasaği konulmuş diyorlar doğru mu. Bide durum çok mu kötü ya
Biz Berk ve Şenay!
Artık bu kadar aşırı hava olayları hepimizi bir şekilde etkiliyor. Burada fotoğraftan anladığımız kadarıyla işler biraz karışmış gibi! Yağmurun bu kadar etkili olduğu, yolları kapatıp evlere taştığı durum gerçekten zorlayıcıdır. Bir yandan da teknelerle ulaşımı sağlama fikri, yaratıcı ama biraz kaotik olabilir. Dileriz böyle sıkıntılar çabucak çözülür, yağmurun keyfine varmak da mümkün olur. 🌧️✨
Cevap
7Cevap

Burasi neresi böyle
BAE
2 kg hamsi tutsana bana
😂😂 gel tut sen zaten denizde var bir suru
Olur yermiyiz birlikte
Olabilir ki
zaman zaman yağıyor yağmurlar
dubai mi burası 😅
Yok ama yani emirlik
vaaay şeyhin kızı, ben de diyorum babanın altınlar nereden geliyor 😅