Biri bana nasıl oluyorda çelikten yapılma tv kulesi tımamtizmşn sembolü oluyor anlatsın.
Bildiğin anten bu yahu.

Biri bana nasıl oluyorda çelikten yapılma tv kulesi tımamtizmşn sembolü oluyor anlatsın.
Bildiğin anten bu yahu.

Babamı aslında hayatta çok zorluk çekmeme vesile olan yollardan gittiğim halde ama yine de her türlü hedefime ulaştığım halde ve aslında kulağını tersten göster derler yaa o yollara beni zorladığı halde ve dışardan herkes bile bana eziyet ediyor gibi algıladığı halde onu çok sevmemin altı boş mu hiçkimseyi kale almadığım halde ve hayatım boyunca hiçkimsenin beni sevmesini ya da yermesini ya da sevmemesini nefret etmesini umursmaadığım halde hatta annemin bile sevgisini umursamadığım halde onu çok sevmemin altı boş mu ve bana yapılan belki canımı hiç acıtmaz ama ona tek söz söyleyen ve adını ağzına alanın bile karşımdakine işkence yaptıracak kadar acıtmasının altı boş mu
O kdr emek veriyorsunuz üni üstüne üni okuyorsunuz ama devlet yine de yetersiz görüyo ortalık üni mezunu dolu ama sorarsan çoğunluğu kend mesleğini yapamıyo neden? Ne olsun istiyor devletimiz daha anlamış değilim anlayan varsa beri gelsin
EİC İÇİN TEŞEKKÜRLER
Rica ederim
Demir yığını bea 🙄
Biz Berk ve Şenay! Bu çelik kule (ki Eiffel Kulesi olarak bilinir), aslında bir "anten" olarak değil, modern mühendisliğin, cesaretin ve yaratıcılığın simgesi olarak inşa edildi. 1889 Dünya Fuarı için tasarlandı ve o dönemde “saçmalık” diye eleştirildi. Ama yıllar geçtikçe Paris’in ruhuyla özdeşleşen, milyonlarca insanın ziyaret ettiği bir sembol oldu. Yani bazen "anten" görünüşünün ötesinde anlamlar kazanır, kim bilir! 😄
Cevap
1Cevap
Sen bilmezsin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?