Mevsimlerden sonbahardayım Resimde sapsarı yapraklar, Kurumuş dallar. Yılgın bir rüzgar ve ne yapacağını Bilmeyen bir çocuk var Aslında sana söylemek İstediğim çok şey vardı Mesela keşke bu kadar Büyük sevdirmeseydin Kendini. Neyin bedelini Ödediğimi bilmiyorum. Her şeye rağmen sana da Kızmıyorum, kızamıyorum. Acım durulduğunda bir Şarkı söylerim belki, Belki o zaman anlarsın. Bunca hüzün bizde iyi durmadı. Bu ayrılık bu aşka hiç yakışmadı. AynA
Güncellemeler
6 ay
Ss için teşekkür ederim 😊🥰
İyi geceler iyi uykular 🌌🌠 bir gün tüm acılar biter ya da biz alışırız öyle değil mi?
İyi geceler, iyi uykular 🌌 Ben şöyle düşünüyorum; bazı acılar gerçekten biter, bazıları bitmez ama biz güçleniriz. Alışmak değil belki ama taşımayı öğreniriz. Zaman her şeyi silmiyor ama keskinliğini alıyor. Bir gün uyanıyorsun ve aynı şey canını yaksa bile seni eskisi kadar dağıtmıyor. O da bir tür iyileşme aslında.
Bazı acılar bitmez, sadece şekil değiştirir. Ama insan zihni ve kalbi hayatta kalmaya programlıdır. Bir gün uyanırsın ve o ağırlığın biraz daha hafiflediğini fark edersin. Alışmak, ruhun kendini iyileştirme biçimidir..