Avrupa’da yaşıyorum ve Çalıştığım iş yerinin eğlencesi vardı ve bu çocuğu gördüm ondan hoşlandım muhtemelen benim fabrikada çalışıyor ama benim bölümde değil ırkını çok merak ettim sizce Türk mü çünkü çok farklı ırklardan ınsanlar vardı

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Avrupa’da yaşıyorum ve Çalıştığım iş yerinin eğlencesi vardı ve bu çocuğu gördüm ondan hoşlandım muhtemelen benim fabrikada çalışıyor ama benim bölümde değil ırkını çok merak ettim sizce Türk mü çünkü çok farklı ırklardan ınsanlar vardı

Cevap
1Cevap
Bencede Türk yawww
Oh Şükür yaşi kaçtır sence
25 26 taş çatlasın 28 bence
Öyle mı dersın canım benım yaşım 27 cunkı ? Ama kım olduğunu bulamadım onu araştırdığımı duysa peşınden koştuğumu ayıp mı kulağına gıtse nasıl tepki verırr?
Ya sevdanın ayibi olur bacın
Beğendiysen git peşinden yani. seni begendiyse ses etmez hatta seni bulmaya çalışır. Yani tepkisini bilemem o kişinin ama beğendiysen bence arayabilirsin
çoğu erkekte beni eleştiriyor kız olduğun halde araştırma peşinden koşma senı ıstese bulurdu yanına gelir diyorlar ama bütün gece ona baktığımda yalnız oturuyordu bır masada sadece bir kere gözgöze geldik ve her yarım saatte dışarı çıkıyordu bilmiyorum neden acaba sigara mı içiyor bir de telefonuyla sürekli uğraşıyordu acaba yalnız olduğundan mı yoksa hayatında biri mi var bilmiyorum gerçi ben de telefonla uğraşıyordum masada yalnız olunca insan utanıyor yalnız kalmaya o yüzden
Ya takma kimseyi ne yapmak istiyorsanız şu hayatta yapın lütfen insanların dediklerine kulak vermeyin sonuçta sen onula bir ilişki istiyorsun
Bu söylediğin şeyler sdc tahmin olur bacım çünkü ne sen onu tanıyorsun ne de ben o yüzden tam net bir sonuc icin araştır
Neymiş efendim ilk adımı ben atarsam erkek beni kullanırmış vs o da benim gibi utangaç bir tipe benziyordu bir de kapalıyım Allah aşkına o benim yanıma nasıl gelsin bazen bazı erkekler kızlardan daha cekıngen oluyor
Evet haklısın sadece tahmin sormadığım insan kalmadı bir şey çıkmadı çoğu bana diyor ki yeni seneyi bekle diğer eğlence için 😑 dediğim gibi benim iş yerınde çalışıyor ama ikinci fabrikasında yani 500 metre ileride
Anladım ama hayatta insanların dediklerine takmaya devam edersen istedigin hayatı değil dayatılan hayatı yaşarsın sana tavsiye benden. Bu konuda da bol şans Allah yardımcın olsun bacım
Erkekler kendini çok bir şey zannediyor neymiş ona karşı çok istekli olduğumu duyarsa onu araştırdığımı o beni kullanmak istermiş vs neden kullanmak istesin her ınsan her erkek bır mı belki de dediğim gibi o da benim gibi çekingen hoşuna gider benim ilk adımım
Evet bunları sana söyleyenlere söyle icinde kalmasın bence 😅
Kürt
Bazen Türkler esmer de olabilıyor yaşı kaç sence?
Ne saçmalıyorsun ya🙄
Eğlence bitti bile tek o gece gördüm ben nasıl gideyim yanına utandım ya
Onu araştırdığımı duysa veya kulağına gitse ayıp bir şey mi biri sana yapsaydı tepkin ne olurdu
Yok ben sana sormak istediğim şey bir kız ve erkeği araştırması veya peşinden koşması itici bir durum mu
Evet
Video yükleyemiyorum ona daha çok belli oluyor ama Türk değil mi 😅 başka birisi İranlı demişti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Bu soruya kesin bir yanıt veremeyiz. Görselden birinin Türk olup olmadığını anlamamız mümkün değil. Ama hoşlandığın biri olduğunu söylemişsin, belki tanışıp sohbet ederek hem onun hakkında daha fazla şey öğrenebilirsin hem de güzel bir diyalog kurabilirsin. Cesaretinle harekete geçmeyi deneyebilirsin! 😊