Neden bu kadar özgüvensizim?

Türkiye deki kızlara belkide sadece birkaç kişinin yaptığı bir şey için güvenemiyorum. Gelecekte Türkiye'nin durumunu Amerika gibi görüyorum kızlar beyaz erkeklerle evlenemiyor sevmiyor takmıyor hatta onları çok aşşağılık görüyor. Evlenseler bile hatta severek evlenseler bile medyanın müthiş empozesinden sonra zenci aşkı doğuyor içlerine ve kocalarını zenciyle aldatiyorlar yabancı forumlarda sitelerde Instagram Twitter ve reddit hesaplarinda çok gezdim ve bu işin başlangıcıda aynen bizde olduğu gibi başlamış ilk yıllar çok güzel evlilikler gösteriliyor mutlu mesut aileler gösteriliyor sonrası yok ama tabiki. Yani şunu demek istiyorum ileride eşim bana saygı göstermezse diye düşünmeden edemiyorum neden bu kadar paranoyak bir insanım bilmiyorum acaba böyle şeylere çok bakmaktan olabilir mi? Kızları nedense (belkide banada bu empoze edildi) aşırı zevkine hevasina düşkün aldatan sadakatsiz sevdiği insana asla değer vermeyen tek düşündüğü şey uckuru ve büyük alet olan insanlar gibi hissediyorum sanırım. Kendi kendime bu doğru değil desemde etrafımda şimdiden büyük diye Kürtler ile evlenenleri görüyorum. Son söylemek istediğim birkaç şey ise acaba Türkiye'de de bilerek zenci Türk evlilikleri bilerek çok fazla önümüze haber yapılıyor mu? Ve sizce severek evlenen bir kız sırf şeyi büyük diye zenciyle veya herhangi biriyle aldatir mi? Kızlar böyle varlıklar mi? Şimdi de bunu diyen iddia eden Instagram hesapları türedi. Biz neyin içindeyiz
Güncellemeler
7 ay
Yazmayı unutmuşum böyle hissetmemin temel sebebi son 5 yılda yediğimiz ve sosyal medyada tükettiğimiz şeyler bizi uçkur bağımlısı insanlara dönüştürdu ben bunu bizzat hem kendimde hem de insanlarda gördüm manevi hisler ve aşk vs gibi şeyler neredeyse yok olma durumuna geldi haz tatmaktan ve dopamin salgılamaktan istediğimiz düşündüğümüz tek şey her seferinde daha fazla… [ ]
Güncellemeler
7 ay
tatmin olmak ve daha büyük veya daha güçlü daha fazla şeyler istemek
Neden bu kadar özgüvensizim?