Diğer Şu kayseride bir kadına yardım edecek hiç mi düzgün adam yok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Koca şehirde hep sapık adamlara denk geldik iyi mi.. Kayseride yaşayan ve niyeti iyi olan birinin yardımına ihtiyacım var Güncellemeler6 ay Forum Avm çevresinde iş arıyorum. Evim kaskiye yakın.. ilgilenecek yardımcı olacak biri arıyorum. Kimsenin parasında değilim. Adımı lekelemeyin. Şu kayseride bir kadına yardım edecek hiç mi düzgün adam yok? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
brave1239 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Kayseri berbat bir şehir Allah biliyor ya berbat olduklarının farkında bile değiller. 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 709 cevap paylaştı. Bu devirde zor öylesini bulmak bence kimseye güvenmeyin. 0 1 Yorumla Soran 6 ay Çok haklısın. Biraz mecburiyetten yazdım
esraqs Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Niye yardım etsin millet sana millet keriz mi aq 😅 0 1 Yorumla Soran 6 ay Sen ahraz mısın? İş bulmamda aracı arıyorum? Kimsenin parasında değilim apt@l Yorumla
ccgty2890 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Böyle İslami bir şehirde öyle şeyler olmaz yalan atma Allah Allah 0 3 Yorumla Soran 6 ay 🙂🙂🙂 Yorumla ccgty2890 6 ay Pencerende güneşler açsın iyi geceler Yorumla Soran 6 ay İyi geceler 💐 Yorumla
anaksimandros91 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Benim anladığım şu; birini maddi olarak dolandırıcaksın ama yapraklanmak istemiyorsun. Olay bu 0 4 Yorumla Soran 6 ay İş arıyorum be adam iş. Hadsiz Yorumla anaksimandros91 6 ay Ne bileyim İş aramak yardım sayılmaz. Amme hizmeti değil emek=ücret teoride yardım sayılmaz. Ne işi arıyorsun Yorumla Soran 6 ay İş bulmamda yardımcı olacak insan arıyorum. Bu bir yardım bence Yorumla Soran 6 ay Gündüz çalışacağım garsonluk hariç herhangi bir iş Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% 6 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben ilçedeyim, iş konusunda umarım yardımcı olacak birileri çıkar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Bugün isten cikarildim cok acıydı rabbim sabir versin kalbimiz kırık 0 6 Yorumla Soran 6 ay Allah yardımcınız olsun 💐 tez zamanda daha güzel yerlerde çalışırsınız umarım Yorumla Cevap sahibi 6 ay İntihar gunah olmasaydi gercekten 1 silah alir ve bugün kendimi öldürürdüm ama bu cok çabuk pes etmek olacakti Yorumla Soran 6 ay Kayseride mi yaşıyorsun? Böyle düşünme lütfen :( Yorumla Cevap sahibi 6 ay Evet :( Yorumla Cevap sahibi 6 ay Cok zor bir insanin issiz kalmasi inan hep eve alismis biriydim ilk isimi bulunca istemedim çalışmak hatta agladim ev ortamindan ayrilacam diye sonra alistim 10 ay kadar di ya surem Yorumla Cevap sahibi 6 ay Olur ya Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. buradan hiç aramayin bence 1 0 Yorumla
babacan5255 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 557 cevap paylaştı. Senin niyetin iyi mi peki? 0 0 Yorumla
404NotFound_ Takip Et Xper 2 Yaş: 33 6 ay Dolandırılacak birine ihtiyacım var desene 0 2 Yorumla Soran 6 ay Kanka sus ya Yorumla 404NotFound_ 6 ay Haklıyım o yüzden susmak olmaz ☺️ Yorumla
Karamelasepeti25 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 6 ay hayirdir 0 1 Yorumla Soran 6 ay Forum avm çevresi iş arıyorum Yorumla
ranzz11 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Buyur üstat 0 2 Yorumla Soran 6 ay Forum çevresinde iş arıyorum Yorumla ranzz11 6 ay O konu o kadar yetkin biri değilim elimden gelmiyor maalesef Yorumla
Aslankral060606 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 6 ay Ben kayseriyi degılım ama yardım ederım 0 2 Yorumla Soran 6 ay Dönüş yapabilir miyim? Yorumla Aslankral060606 6 ay Tabıkı Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yokkk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Konu nedir? 0 3 Yorumla Soran 6 ay Forum çevresi iç arıyorum Yorumla Cevap sahibi 6 ay Kariyer. net ve Eleman. net i indirin Yorumla Soran 6 ay Evet oradan da takip editörüm Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Ne Gibi yardım 0 3 Yorumla Soran 6 ay Forum avm çevresi iş arıyorum evime yakın. Aylar oldu Yorumla Cevap sahibi 6 ay Burdan olmaz ki be kardeş ne. diyim Yorumla Soran 6 ay Buraya kadar düştük Yorumla
ENES_hoca Takip Et Xper 6 Yaş: 29 6 ay nasil yardim 0 7 Yorumla Soran 6 ay Forum avm çevresinde iş arıyorum Yorumla ENES_hoca 6 ay kac yasindasin ki Yorumla Soran 6 ay 25 Yorumla ENES_hoca 6 ay meslek felan var mı Yorumla Soran 6 ay Lisans hemşire Yorumla ENES_hoca 6 ay hemsire is bulamiyormusun Yorumla Soran 6 ay Hastane de çalışmak istemiyorum sınava hazırlanıyorum şartlar çok zor Yorumla
Masal63636633 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 6 ay Ne gibi yardım 0 2 Yorumla Soran 6 ay İş arıyorum forum avm çevresi Yorumla Masal63636633 6 ay Bulursun inşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kayseri berbat bir şehir Allah biliyor ya berbat olduklarının farkında bile değiller.
Bu devirde zor öylesini bulmak bence kimseye güvenmeyin.
Çok haklısın. Biraz mecburiyetten yazdım
Niye yardım etsin millet sana millet keriz mi aq 😅
Sen ahraz mısın? İş bulmamda aracı arıyorum? Kimsenin parasında değilim apt@l
Böyle İslami bir şehirde öyle şeyler olmaz yalan atma Allah Allah
🙂🙂🙂
Pencerende güneşler açsın iyi geceler
İyi geceler 💐
Benim anladığım şu; birini maddi olarak dolandırıcaksın ama yapraklanmak istemiyorsun. Olay bu
İş arıyorum be adam iş. Hadsiz
Ne bileyim İş aramak yardım sayılmaz. Amme hizmeti değil emek=ücret teoride yardım sayılmaz. Ne işi arıyorsun
İş bulmamda yardımcı olacak insan arıyorum. Bu bir yardım bence
Gündüz çalışacağım garsonluk hariç herhangi bir iş
Ben ilçedeyim, iş konusunda umarım yardımcı olacak birileri çıkar
Bugün isten cikarildim cok acıydı rabbim sabir versin kalbimiz kırık
Allah yardımcınız olsun 💐 tez zamanda daha güzel yerlerde çalışırsınız umarım
İntihar gunah olmasaydi gercekten 1 silah alir ve bugün kendimi öldürürdüm ama bu cok çabuk pes etmek olacakti
Kayseride mi yaşıyorsun? Böyle düşünme lütfen :(
Evet :(
Cok zor bir insanin issiz kalmasi inan hep eve alismis biriydim ilk isimi bulunca istemedim çalışmak hatta agladim ev ortamindan ayrilacam diye sonra alistim 10 ay kadar di ya surem
Olur ya
buradan hiç aramayin bence
Senin niyetin iyi mi peki?
Niyetim iyi değil
Dolandırılacak birine ihtiyacım var desene
Kanka sus ya
Haklıyım o yüzden susmak olmaz ☺️
hayirdir
Forum avm çevresi iş arıyorum
Buyur üstat
Forum çevresinde iş arıyorum
O konu o kadar yetkin biri değilim elimden gelmiyor maalesef