[Başımdan Geçen Olay] Et Yemeyen Kız Mı Olur Ya? Siz Et Sever misiniz?

Geçen adalet bakanlığı uygulama sınavı için başka bir şehre gitmiştim. Neyse sınav yerine geldiğimde millet sıraya girmiş sıranın kendisine gelmesini bekliyorlardı. Biraz bende bekledim ve orda bir kız gördüm. Hoş giyinimli, muhtemelen 175 boyunda vs. Ulan dedim dur şunla bir konuşayım. Gittim yanına; siz hangisinden gireceksiniz, kpss puanınız, listedeki isminiz, sıralamanız derken muhabbeti genişlettim iyice. Sınavdan sonra yine görüşelim felan derken, kızın numarasını da aldım. Kız sınava girdi, sonrasına hemen ben girdim, yaptım çıktım. Kız, yanındaki arkadaşıyla konuşma bahanesiyle beni beklemiş orda. Belli etmiyor güya ama anladım ben olayı. Bende gittim yanlarına, öteki arkadaşının babası geldi ve kızını aldı götürdü. Konuştuğum kızla beraber kaldım. "E şurda bir yemek yiyelim beraber" dedim. Kız ilk başta kabul etmedi ama sonradan biraz ısrar edince kabul ettirdim. Araba vardı onla gidelim diyecektim, bu sefer yanlış anlar diye sadece "yürüyelim, yakın zaten" dedim. Neyse gittik, sipariş verirken "ben et yemem" dedi. Niye ki dedim. "Ben eti sevmiyorum, vejeteryanım" dedi. Ona göre yemek söyleyip, yedik, konuştuk, sonrasında ayrıldık.
Şimdi sorum şu: et sevmeyen kız olur mu ya? Et sevmeyen kızlar ne kadar itici. Siz ne düşünüyorsunuz? Siz et severmisiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada Tavuk eti de dahil bunlara. Kırmızı veya beyaz et, ikiside et sonuçta.
Güncellemeler
+1 yıl
abi şu yenmez mi yaaaa. vay vicdansızlar yemiyolar şunu. :-D
www.ora.web.tr/.../kebap_bg.jpg
[Başımdan Geçen Olay] Et Yemeyen Kız Mı Olur Ya? Siz Et Sever misiniz?