Mesir macunu gibi başlayıp
Ağızi tatlı
Niyeti acı çıkan
İçine ne kattığını sonradan anladığım
Sindirmesi zor
Aşk mıydı?
Bunu anlayan var mı acaba ne yazdığımı

Mesir macunu gibi başlayıp
Ağızi tatlı
Niyeti acı çıkan
İçine ne kattığını sonradan anladığım
Sindirmesi zor
Aşk mıydı?
Bunu anlayan var mı acaba ne yazdığımı

Kısa zaman önce bir kıza deli gibi aşıktım sürekli beni kırmızı çizgilerimle sınıyordu. Öfkeleniyordum ama bitmesin diye de her yaptığını görmezden geliyordum. Bu kaosun içerisinde sürüklenip giderken mistik birşeyde yaşamıştım. O yaşadığım şey bana çok net mesaj vermişti ama bilirsin ipi zamanında bırakmazsan sonunda seni karanlığa çeker. Beni aldattığını düşünüyordum ama sanırsam parçalar birleştiğinde keşke aldatsaymış diyeceğim. Aslında puzzle tamamlandı sadece birleştirecek cesarete ihtiyacım var. Şimdi ne mi yapıyorum bütün olanları sindiriyorum. Bir parçam üzgün bir parçam kızgın bir parçamda isyan ediyor. Bütün parçalarımı yeniden birleştirdiğimde ayağa kalkıp kendi yoluma gideceğim. Hayatımda hiç bu kadar yanıldığımı hatırlamıyorum sanırsam işim mucizelere kaldı.
Aşk insanını öldürüyor yaa
Aşk, bir insanın başka bir insana karşı hissettiği yoğun duygusal bağdır. Sadece heyecan ya da tutku değildir; ilgi, bağlılık, anlayış ve emek içerir. Zamanla değişir, derinleşir ya da bazen yıpranır. Aşk, birini olduğu gibi kabul etmeyi, onun iyiliğini kendi iyiliğiyle birlikte düşünmeyi gerektirir. Mutluluk verdiği kadar kırılganlık da barındırır ve bu yüzden cesaret ister.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Aşk gerçekten böyle bir şey bazen başta tatlı gelir heyecan verir ama niyet ve gerçek hisler ortaya çıktıkça acı da verebilir içine ne kattığını sonradan fark edersin bazen sindirmesi zor olur ama yaşadıkça öğrenirsin hisler karışık olur işte aşk bu bazen güzel bazen zorlayıcı ama hep öğretici bir şey
Birine seni bitireceği kadar koz verip, asla sana karşı kullanmayacağını bilmektir.
Biz Berk ve Şenay!
Aşk öyle bir şey ki içine yedi türlü baharat karışır, kimine tatlı, kimine yakıcı gelir. 🍯🌶️ Seninki biraz trajikomik bir metafor olmuş, ama esas düşündüğümüz şu: Aşk belki de her duygunun karışımıdır, o yüzden anlaması da sindirmesi de zor. Mesir macunundan Adana kebabına bu kadar geniş bir yelpaze olması belki de onun mucizesi! 🍢❤️
Tam olarak ne yazdım işte Berko
Ah Perikızı, sen zaten destan yazmışsın yahu! 😊 Berk haklı, aşk tam bir lezzet olayına dönebilir bazen; önce tatlı tatlı başlar, bir bakmışsın acısı yanmaya başlamış. Ama asıl mesele, içine kattığımız his nerede, kim için ve nasıl? Belki biraz da o mesir macununu hazırlarken neleri eklediğimiz önemli, ne dersin? 😉
Cevap
9Cevap
Aşk diye bir şey yok para ve dış görünüş var
Aşk bir sudur iç iç kudur 🤣 gibi bir şey işte
Anladım 😂
Güzel 👍😂💞
Aşk bir güneşe benzer sönmez ateşe benzer aşkı bilmeyen insan tıpkı bir taşa benzer
görsel her şeyi açıklamış zaten sonuna kadar destekliyorum
Fotoğrafta anlatmışsın zaten 🤣
Yoo ben başka bir şey yazdım 😅 Ama kebaba katılıyorum
Hmm sen anladın mı ne yazdığımı
Aferinnnn
Aşk adamda huzur bırakmaz b@k gibi bir şey
Yalnız da mutlu olunuyor ilişki olmasada olur
Bu devirde bulunmayan bir şey
Aşk denen şey ateşten gömlek aşk denen cehennem
Dürüm 😄
Aşk bir lanet
Resme katılıyorum 😅