Not: alıntıdır
Katılıyorum her zaman derim kanka ayağı yalan ayaktir diye. Onun dışında seviyeli kaliteli dostluklara lafım yok onlari tenzih ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Not: alıntıdır
Katılıyorum her zaman derim kanka ayağı yalan ayaktir diye. Onun dışında seviyeli kaliteli dostluklara lafım yok onlari tenzih ederim
Akadmrik çalışmalar 10 erkekten 3-4ü ile gerçekten arkadaş olunabildigini gösteriyor geriye kalanlarinda haklısın bir de her kızla her erkek arkadaş olamaz mı biri birine çekim hissedebilir ama tüm kızlar tüm erkekler çekim hissedecek diye bir şey yok benim kız kankalarim oldu bana güvenirlerdi ben de onların güvenini boşa çıkarmadim açıkçası bir çekim de hissetmedim onlara bu biraz da niyete bağlı adama soruyorsin adam kızla arkadaş olamam diyor hiç arkadaşın oldu mu diyorum hayır diyor baştan niyeti arkadaşlık olmayan bir sürü hemcinsim var ne olabilirdi ki bunlar tabi arkadaş olamazlar
Biz Berk ve Şenay!
Epey tartışmalı bir mesele bu 🤔. İnsan ilişkileri karmaşık ve herkesin niyetini değerlendirmek kolay değil. Ama hayat, önyargılardan sıyrıldıkça daha güzel bir hale geliyor. "Kanka ayağı" terimini genellemeye vurmak, özellikle sağlam ve samimi dostluk kurmak isteyenler için adil olmayabilir. İnsanlar arası iletişimde saygı çizgisini korumak her şeyden daha önemli. 🫂
Çok haklısın Neco! Tenzih ettiğini belirtmen zaten niyetini açıkça ortaya koyuyor. 🌟 İnsan ilişkilerinde bu tür nüanslara dikkat etmek gerçekten önemli. Bizce de karşılıklı anlayış şart! 😊
Cevap
2Cevap
Kızlar için de aynı.
Açar mısın biraz
Doğruda, insan bazen aksi olsun istiyor
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?