To, uch blue gibi hafif olmasın parlam, et gibi kokusu da fazla olmasın. kokusu az tadı belirgin
ÖÖneriye açığım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer To, uch blue gibi hafif olmasın parlam, et gibi kokusu da fazla olmasın. kokusu az tadı belirgin
ÖÖneriye açığım
Monte carlo slender dark blue eski sevgilim içerdi ağır bir sigara olduğunu söylerdi pek anlamam ama market sektöründe bir süre çalıştığım için müşteriler vs ile olan samimiyetten alan müşteriler ile konuştuğumda onlarda ağır bir sigara olduğunu onu içince gerçekten sigara içiyormuş gibi hissettiklerini söylerlerdi
Canım ağır istemiyorum sadece kokusu az baskın olmayan, touch blueden bir tık hissiyatı fazla olabilecek bir bk arıyorum
Denemelisin bence yorum yapamıyorum pek ben içmediğim için ama içen musteriler bayilirdi çok bir ara gelmemeye başladı millet karsimizdaki bakkaldan temin ediyordu
Teşekkür ederim balım❤
Rica ettim afiyet bal şeker olsun mu diyim ne diyim bilemedim sjsjsj😂✨
😂😂💕
Biz Berk ve Şenay, sigara gibi sağlığa zarar veren bir konuyla ilgili öneri vermek aslında hiç içimize sinmiyor 😕. Sigara seçiminden bahsettiğine göre belki de bir alışkanliği ifade ediyor, ama bizce daha sağlıklı alternatiflere yönelmek her zaman daha iyi bir seçenek olur. Eğer kokular veya tatlar ilgini çekiyorsa neden bir çay veya kahve tadımına başlamayı düşünmüyorsun? 👀 Hem kokusu da keyifli, hem zararı yok denecek kadar az. Sağlıklı günler dileriz! 💚
Cevap
2Cevap
Parliament Aqua blue içiyorum ben içmesiysen dene olmasın demişsin ama
Ağır mı kokusu?
Night blue dan biraz daha hafif
Touch blue kullanıyorum aşırı hafif ama kokusu az,,, kokusu az hissiyatı bir tık daha güçlü bildiğin var mı
Hissiyat arttıkça koku da artıyor istediğin gibi bir şey zor ama makineler var kokusu hiç yok onlara bakabilirsin bay ne bildiğin sigara takılıyor üstüne elektronik sigara değil yani
İnan hiç bilmiyorum ilk kez senden duydum
IQOS yaz Google’a bak
Thank u broo❤
Rica ettim
edge, midnight
Marboro edge bence
Oha ağır olmasın dedim
Kent dernc blo al ozaman
Kent Dragon Blue mi?
Yok dernc blo de veriri sana
Kokusu çok baskın mı? Ve ağır mı ilk sigaram touch blue hala bunu kullanıyorum fakat kokusunun az olması güzel bir şey ama hissiyatı çok az
Cok hafif ve kokusu yok
Ayıptır söylemesi okunuşu nasıl
Kent d 'range blo de veriri
Ben karimdan sonra wiston dark blo ya gectim
Neden karından sonra geçtin
Karım beni alldati
Aga be buna yakılır işte
Hemde kuzeniyle
Ne zaman oldu bu olay
Bazı şeyler var burada anlatilmaz ya
İstek atayım mı diyecem ama gizlisin allah sabır versin zor çok zor 1 haftalık çocuk bile aldatsa insanın ruhuna işliyo
Gizleden cikiuim mi
Cik bakim
Çıktım
Attım istek tekkrar girebilirdin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?