Bu gun kahvehanede degerli dini butun bir agbimiz vardi size gelecekte olacak bu olayin bilgisini verdi.. tum batinin hristiyan olacak bildigi. Jesus. Yani. Hz. isa. Musluman. Olacak gelip herkesi musluman yapacakmis? Sonrada kiyamet. Kopacakmis? iste burada soru sorduk cevap veremedi? Eger herkes musluman olursa. Niye. Kiyamet kopacak? O bu kadarini bildigini soyleyip cevap veremedi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
evet Hz İsa geri gelicek ama asıl mahşer günü herkes müslüman olucak hristiyanlar müslüğmanlığa yahudiler önce hristiyan sonra müslüman aleviler önce yahudi sonra hristiyan sonra müslğman olucak çünkü kıyamet gerçek dünya burada biz bir sınavdayız Allah br sürü din ve kitap gönderdi insanlar ise değiştirdiler şu an bile güğnümüzde internete islam hakında yalan söyliyen bir çok yobaz bulunmakta
Herkes Müslüman olacak değil, hristiyanlar Müslüman olacak.
@or-dion. Ve ilaveten. Ateistler. Kafirler. Munafiklar. Ve. Hindularda. Musluman olacak. Tam tum dunya. Musluman. Olmusken. bunun kutlanmasi gerekirken. " Kiyamet kopacak". iste buradaki zamamlama sorusu var😔
Sadece hristiyanlar müslüman olacak. Peygamberlere inanmadıkları için helak olan yüzlerce kavim var. Hristiyanlar dışında iman eden çok çok az olacak ama ondan sonra deccalin doğuşu ve güneşin batıdan doğmasıyla birlikte yeni imanlar geçerli olmayacak.
Ama bu degerli bilgili. Agbimiz " hz. Isa. Musluman olarak gelip herkesi. Musluman yapacak dedi? Hatta dunyadaki herkesi. Musluman olunca. Kiyamet kopacak" dedi 🤔
Bilgi kısmen yanlış, doğrusu bu
Anladim Sagol
Dağdan soldan yarım yamalak bilgileri senle paylaşmış çok sorgulatma
Ama. Hz. isa. Musluman olarak gelecek ve. Herkesi. Musluman yapacak bu dogru cunku herkes. Dogru diyor
@ ve. Hz. Isa. Carmihta Aci cekerken goge dogru bakip..". Baba..! Ben insanlarin Gunahlari icin. Carmihta Aci Cekiyorum Onlari. Affet. Baba." Demis. Hz. isanin. Son sozleri buymus? Bunu anlatirken gozleri yas icindeydi
@. Dogru ve. Hz isa. Herkesi. Musluman. Yaptiktan sonra. Kiyamet kopacakmis? Iste burada. Soru sorduk ona. " Herkesi ne guzel. Musluman olmus tam guzel bir. Kutlama yapmak gerekirken. Birden. Kiyamet kopuyor? Herkesin. Musluman olduguna sevinecegi zaman birden. Kiyamet kopuyor cunku. Kiyamet dunya parcalanacak degil. mi?
Evet Hz. İsa gelecek ansızın. Ancak ne zaman geleceği bilinmemektedir
eski dinler nasıl yok olduysa yeni uydurulanlarda aynı senelerce yok olacak.. dini muhabbetler çıkmaz bir sokak cevap aramayın
İsa Mesih'in kıyamet gününde geleceği Matta'da anlatılır İsa mesih kendisinden sonra gelecek sahte peygamberler sahte mesihler konusunda bizi uyarmıştır lütfen Tanrı'nın ışığıyla kalın ve sorgulayın
"Isa Mesih". bu isim? Yasadigim ulkedede " ". "Jesus Messiah". diyorlar? Mesela. Yunan. Ortodoks, lar. Hz. isa, ya. ne diyor hitap ediyorlar acaba?🤔
"God bless you. Amen" bana yasadigim ulkede. Hz. Isa. Carmihtayken. Goge dogru bakip sunlari soylemis. " Baba.! Ben. insanlarin Gunahlari icin su an carmihta Aci cekiyorum. Baba. Onlari. Affet" demis babasina. bunu biliyormuydun?
Evet gelecek inancımız bu
" Herkesi Musluman yaptiktan sonra kiyamet kopacak? Ne guzel tum diger dinlere sahip olanlar, Ateistler, Kafirler, Munafiklarda. Eger Musluman olacaksa. Kutlama gerekirken kiyamet kopup olecekler? Kiyametin kopma zamamlamasi hakkinda soru sorduk cevap veremedi maalesef
Kopma zamanı belirlizdir ama alamatleri bellirdir
Hristiyanlığa ve kıyamete hiç hakim değilim
Tabikide