Lazer başlığa kedimin kakasını çektim ve olduğu gibi bulaştı yıkayabilir miyim başlığı? Bir şekilde temizlemenin yolu yok mu?

Lazer başlığa kedimin kakasını çektim ve olduğu gibi bulaştı yıkayabilir miyim başlığı? Bir şekilde temizlemenin yolu yok mu?

Dyson oldu Bison 😅 Allah iyiliğini versin
Konuya hiç hakim değilim ama eğer şu çekme özelliği varsa çalıştırıp ıslak bir zeminde kullan, su içinde çalıştıkça temizlenebilir. Ama şu çekme özelliği yoksa hepten bozulabilir.
Eğer sadece kuru çeken bir şey ise mecbur çalıştırmadan haricen senin temizlemen lazım 😁
Eldiven, fırça gibi yardımcılar kullanabilirsin
Bol şans 😅🤣
Tuvalet eğitimi yok mu kedinin ortalığa yapmaz?
Aklıma eve aldığım yavru kedinin her yere yapması geldi jfkvlv midem tutmuyordu artık. Kumdan temizleyebilirim sadece.
Cevap
8Cevap
Başlık (yer süpürme ucu)
Başlığı çıkar
Ilık su + bulaşık deterjanı
Fırçalı kısımsa saç–kıl varsa kesip çıkar
Güzelce yıka
24 saat tamamen kurut
-----Boru (metal/plastik uzun parça) çine su doldurup çalkala
Deterjanlı suyla tekrar çalkala
Dikey şekilde kurut
-----Hazne (toz haznesi)
Hazneyi sök
Sadece yıkanabilir parçaysa yıka
İçine su kaçırma (motor tarafına ASLA)
Yıkanabilir parça ise yıka ya da bir kaba sabunlu su yapıp bezle silin. Kötü bir şey değil. Bebek kakası gibi düşünün o kadar.
Aşkım yok ya yıkananaz parçasıydı sungeri yıkadım diğerini baya yüzey temızlsyıcıyle temızlemek zorunda kaldm neyse sorun kalmadı ztn ne dusunup cektim onu bılmıyorm ya bazen bılırsn bsy olcak yinede yaparsın öyle ve kedim hep yapmaz böyle elıyle yanlslıkla vurdu attı bence :( m4lın biri evini bk gtduyor demiş sjjsjs
İlk sahibinden tertemiz kullanılmış diye bi ilan geldi gözümün önüne 🤣
Aklıma sokma simdi djdjdk
Kitapçığına bakmak lazım sıvı temasında zarar görüyor mu diye
Ota boka bulaşmayın beceriksizler sizi 🤪🤪😅😂🤪
Sök başlığı fırçayı yıka mekanik kısmı da islak mendille falan güzelce temizle
Sı*çarken mi saç yapıyordun.
Temizle eldivenle
İgrencsinnn
Sen değilsin
Atttt kurtul 😭
Boklu dyson😂😂😂😂
Şimdi satışta
Bok için ekstra ödemeyin😂
Bok şirketimizin hediyesidir ve 1 stokla sınırlıdır, bu kampanya tekrar etmeyecektir
Kuscaaammm
Benım dysona dogru kus onuda çekeyım
Olur
puhahahaha ulan ya
Bulastirmasaydiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?