Napacam ben? merhaba lutfen banada yardim edermisiniz gercekten ihtiyaccim var yasim 25 ve kendimi bildim bileli evlenmek istiom?

merhaba lutfen banada yardim edermisiniz gercekten ihtiyaccim var yasim 25 ve kendimi bildim bileli evlenmek istiom ama olmuo hayat karsima istedimi cikarmio nerde it kopuk var nerde asla begenmiycem tipler var onlar gelio karsima neden boyle oluo neden hayat bana istedimi vermio sosyal biriyim instagram kulaniom ordan 100 yakin erkek ekledim ya da onlar beni ekledi ve 1 yildir buna ragmen ilaha bir sebebten biri ile en ufak bir sey bile olmadi olmuyor allaha yoneldim care bekliom dua ediom ama sabret tevekul et laflarina artik dayanamiorum zaman gectikce sanki herkes le aram kotu oluyor aylemle tum cevrem evlendi en imkansizlar bile evlendi cok bunaldim her gun her an dusunuyom ne yapacam bilmiom kendimi bok gibi hisediom bana bir seyin deyin allahin askina kafayi yemek uzereyim hic bir seyden tat ve zevk almiom alamiyom

Napacam ben? merhaba lutfen banada yardim edermisiniz gercekten ihtiyaccim var yasim 25 ve kendimi bildim bileli evlenmek istiom?