Eşcinselim ve üvey kardeşimden hoşlanıyorum?

Yasim 18. Belki size soru basligi anormal gelmiş olabilir, birde benim halimi düşünün? Annem ile babam ben 6 yaşındayken şiddetli gecimsizlik yuzunden ayrildilar. Ve annem 4 ay once biriyle evlendi adamin 1 oglu var ve 23 yasinda. İlk zamanlar normal baksamda zamanla farkli duygular beslemeye basladim ona karşı. Bundan once 1 kez arkadasim ile 5-6 ay suren birlikteligim olmustu onunda ustunden 2 sene gecti birdaha kimseyle de gorusmedim, daha dogrusu istemedim cunku ben cok duygusal biriyim birine baglandiktan sonra kopamiyorum, ayrilincada toparlanmam zaman aliyor. 2 sene sonra ilk defa birinden daha hoslandim. Feminen bir yapim yok o yuzden belli etmiyorum escinselligimi ama bazen bize geldiginde ona bakarken dalıp gidiyorum kiz arkadasi var mı acaba diye dusunuyorum hep bir uzuntu, umutsuzluk da var içimde.. Tedavi ol diyeceksiniz belki bana ama ben duzelebilecegi mi inanmiyorum sadece dua ediyorum Allah'a bana yardim etsin diye. Çok çaresizim. Ona bakarken içim eriyor ama o bunun farkinda bile degil. Kız olsa gidip açılırsın ama erkek. İçimde firtinalar kopuyor ne yapacagim ben?
Eşcinselim ve üvey kardeşimden hoşlanıyorum?