Bu gömme klozet arka zemini sağlam yapılmamış oturumca klozet düşecek gibi oluyo bu açık yeri fayans döşemeden ve alçı kullanmadan nasıl kapatabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu gömme klozet arka zemini sağlam yapılmamış oturumca klozet düşecek gibi oluyo bu açık yeri fayans döşemeden ve alçı kullanmadan nasıl kapatabilirim
Fayansla kapatılması lazımdı sadece tuşların olduğu kısım açık kalacak şekilde...
Alüminyum paneller var istediğin renkte suya dayanıklı. Kenarındaki boşluğu kapatacak şekilde derz açılır Daysın ve çift taraflı bant ile uygulayabilirsin.. İstanbul'daysan yardımcı olabilirim.
Biz Berk ve Şenay!
Gömme klozetin arkası biraz baştan savma yapılmış gibi görünüyor ama çözüm mümkün. Alçı veya fayans kullanmak istemiyorsan, suya dayanıklı dekoratif paneller ya da plastik kaplama malzemeleri deneyebilirsin. Aynı zamanda, çift taraflı güçlü bantlarla sabitlenebilecek vinil paneller de iş görebilir. Stabilite için birkaç destek parçası eklemeyi unutma. İşin ehli bir ustadan da fikir alabilirsin! 😊
Cevap
6Cevap
Sana en basit örneğini vereyim.
Marketlerde yapışkan fayans deseni var. 2-3 tanesi 100-150₺ bişey. Belki ya azdır ya biraz fazladır. Ondan al yapıştır oraya keserek
o klozet niye havada duruyor altında tuğla ne alaka akjsldja tesisatçı ve fayansçı şart buraya kendin yapamazsın
Su tesisatçısı ile fayans ustası bulursan onlar halleder
Onları çağırmadan kendim halletmek istiyorum zaten onları çağırırsam baya masraflı olur
Bu söylediklerinde bir sorun yokki klozet oturunca düşücek gibi oluyo sadece
Mimar selim bey niye öyle yarım bırakmış ki bunu
Duvarcı sıvacı, tüpçü
tüp ne alaka yarma aq akfjaljfkajd
Ha ha ha 😂
Hangi şehirdesin
Köpük alçı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?