Kaçıncı seviye şerefsizlik?

Ailemle bir ara çok kötü kavga ettim öyle ki ağlamaktan gözlerim çok kötü kızardı 2 gün geçmedi. 4 yıllık üç kişilik arkadaş grubuna anlattım ve onlar sadece birkaç teselli cümlesi söylediler. Olabilir, beni avutmak zorunda değiller bende onları uzun süre teselli etmiyorum. Ancak bu olayı anlattıktan birkaç saat sonra gözlerimin ne kadar kötü olduğuna dair fotoğraf attım ve biri görüldü attı. Diğeri ise 5 gün sonra görüldü attı. Normalde her gün konuşan insanlar görüldü atılmayacak bir fotoğrafa görüldü attılar ve 1 ay hiç konuşmadılar. Bende kırıldım böyle bir şeye görüldü attıkları için o yüzden yazmadım. Sonra baktım ki bensiz buluşup fotoğraf atmışlar instaya. Buluşmadan önce hep birbirimize sorarız ama onlar beni dışlamayı tercih etmişler. Anlamadığım şey neden ben ve niçin? Bunları sormak için fazla gururluydum o yüzden sadece grup sohbetinden çıktım. Bir baktım ikisi de sonradan spotify'dan engellemişler? Spotify'dan engelleyecek kadar ne yaptım anlamıyorum. Şu da var birinin sevgilisi vardı ve diğer arkadaş onun sevgilisiyle ilişkisine kızıyordu. Ben ise karışmıyordum. Ama nedense bir anda dışlanan ben oldum.

Kaçıncı seviye şerefsizlik?