Diğer Yok mu yakışıklı bi alevi erkek burada tanışsak? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yakışıklı aleviler kendini belli etsin babam beni sünniye vermez 😂✌🏻 Güncellemeler6 ay Ben kuluyum Ali benim sultanım yar yar efendim yar yar ✌🏻 Yok mu yakışıklı bi alevi erkek burada tanışsak? Cevapla Babalık Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% 6 ay Diğer konusunda 675 cevap paylaştı. Takılmalık bir yakışıklı bul sende Alevi Sünni ne fark eder 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 6 ay Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. İlla Alevi mi olması lazım başka dine mensup falan kurtarmıyor demek ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Benim babam vermedi beni çok yakışıklı bir Alevi’ye ig vereyim sen yaz bari 0 1 Yorumla Soran 6 ay Olurrr Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 6 ay Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alevi hatunlar gerçekten çok güzel oluyor konuyla alakasız ama.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Ali biz şimdi hiç fark etmez bence sizi sevsin değer versin yeter.. 0 0 Yorumla
SadeeBenn Takip Et Bilge Yaş: 25 6 ay Diğer konusunda 318 cevap paylaştı. Mezhepçi babana selam söyle onun olmayan beyin hücrelerini skm 2 2 Yorumla CanımWaffleÇekiyo 6 ay düşüncelerimi benim yerime ifade ettiğin için mütteşekkirim Yorumla SadeeBenn 6 ay @CanımWaffleÇekiyo rica ederim kardeşim 🫡 Yorumla
İstBeyefendisi28 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 6 ay Bir de video var ya Hz. Ali gibi giyinip Alevi kızın evine gidiyor o video geldi aklıma 😂 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 6 ay Mum söndürmeye bayılırım 0 3 Yorumla Soran 6 ay Seni bi skrmm Yorumla Oluştur 6 ay Dur daha mumu söndürmedik, söndürünce sîkersin Yorumla Sakin11 6 ay Ahlaksız herif annenle git oraya olur mu Yorumla
benfero35 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 406 cevap paylaştı. Yakışıklıyım senin için alevi olurum 0 2 Yorumla Soran 6 ay Alevi olunmaz doğulurrrr Yorumla benfero35 6 ay Eyvallah Yorumla
Gotikellaaa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Soruya Zülfikar kılıcını alan gelsin jpcjpfwpf 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Varama yaşın kaç 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tuhaf bu ırk meshep ayrımı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Yoktur burada yakışıklı erkek 1 1 Yorumla besiktaşlııı35 6 ay Ben varım Yorumla
Murath124 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 6 ay Selam tanışalım mı :) 0 4 Yorumla Soran 6 ay Sen nasıl 30 sunnn hiç gostermiyorsun masallah Yorumla Murath124 6 ay Teşekkür ederim. Sen kaçsın Yorumla Soran 6 ay 22 canim Yorumla Soran 6 ay İstek attim Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayırdır inşaallah 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 816 cevap paylaştı. arayan bulur 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 6 ay Diğer konusunda 721 cevap paylaştı. Vardır mutlaka 0 0 Yorumla
Mesajseverim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 6 ay Kızılbasim ,✌️ gel shaha 0 1 Yorumla Mesajseverim 6 ay ✌️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Takılmalık bir yakışıklı bul sende Alevi Sünni ne fark eder
İlla Alevi mi olması lazım başka dine mensup falan kurtarmıyor demek ki
Benim babam vermedi beni çok yakışıklı bir Alevi’ye ig vereyim sen yaz bari
Olurrr
Alevi hatunlar gerçekten çok güzel oluyor konuyla alakasız ama..
Ali biz şimdi hiç fark etmez bence sizi sevsin değer versin yeter..
Mezhepçi babana selam söyle onun olmayan beyin hücrelerini skm
düşüncelerimi benim yerime ifade ettiğin için mütteşekkirim
@CanımWaffleÇekiyo rica ederim kardeşim 🫡
Bir de video var ya Hz. Ali gibi giyinip Alevi kızın evine gidiyor o video geldi aklıma 😂
Mum söndürmeye bayılırım
Seni bi skrmm
Dur daha mumu söndürmedik, söndürünce sîkersin
Ahlaksız herif annenle git oraya olur mu
Yakışıklıyım senin için alevi olurum
Alevi olunmaz doğulurrrr
Eyvallah
Soruya Zülfikar kılıcını alan gelsin jpcjpfwpf
Aliler alevi mi oluyo ki
Ahh be sivaslıyım ama alevi degilim :)
Var
ama yaşın kaç