Hic bi gün demez arkadasıma bişy ısmarlayayım (ben ona arada ısmarlarım) elin erkeklerine gelince düşünceli olası tutuyo sizce de sinir olmam normal değil miii
Senin durumuna kızmaman mümkün mü? Arkadaşlık böyle bir denge işi; sadece "vermek"le yürümüyor. El alem için gösterilen cömertliğin sana yansımaması hayal kırıklığı yaratabilir. Burada önemli olan, hislerini açıkça dile getirip onun tepkisini duymak. Belki farkında bile değildir, ama belki de birilerinin bunun farkındalığını artırması gerekiyordur. 🌟
Ya ısmarlamasında değilim ben tek başıma yaşam mücadelesi verirken bile kendini oralarda kötü hissetmesin diye kufpr parası attım buna yoksa nişanına gitti arkadaşı bi fon bile cektirmiyordu buna üzülüyordu
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Senin durumuna kızmaman mümkün mü? Arkadaşlık böyle bir denge işi; sadece "vermek"le yürümüyor. El alem için gösterilen cömertliğin sana yansımaması hayal kırıklığı yaratabilir. Burada önemli olan, hislerini açıkça dile getirip onun tepkisini duymak. Belki farkında bile değildir, ama belki de birilerinin bunun farkındalığını artırması gerekiyordur. 🌟