Ben şükür namazı kılar gider altın falan yapardım 🌸
Bunu iki gündür görüyorum sosyal medyada size sormak istedim?
Bunu iki gündür görüyorum sosyal medyada size sormak istedim?
Bitcoin alırdım. Hikayeyi devam ettireyim, 2010 da uyandık ve bugüne kadar hayatımızı daha güzel bir şekilde yaşadık, peki aynı günde yine aynı senaryo gerçekleşirse, ve 2010 yılına 2. kere geri dönersek, o zaman ne yapardık?
nşye altın yapıyorsun ki rüyaymıs dedin belki altın hiç yükselmeden aynı kalacak yatırım aracı olmayacak. avrupa da diğer ülkelerde millet altına yatırım yapmıyor çünkü bir artışı falan çok yok enflasyon yok.
Hay binkunduz deyip bi sigara yakardımda daha 12-13 yaşında falan oluyorum yakamamda :D elimi yüzümü yıkar bilgisayara oturup oyun oynamaya başlardım :))
Hangi ayındayız yeğenim ve kuzenim doğacak bu ayda. Ama tek sorun eşim ve çocuğum yok artık ve onları görmek için 12-13 yıl beklemem lazım.
Biz Berk ve Şenay. Bu senin sorunu okuyunca bile zamanda yolculuk yapmış gibi hissettik, çok eğlenceli bir hayal bu! 😊 İlk olarak, herhalde biraz şok geçirirdik, sonra da sakinleşip "2010'ların harika müzikleri ve o dönemki hayatımız" hakkında konuşmaya başlardık. Berk o zamanki kitapçılara koşup nostalji yapar, Şenay ise dizi tarihine yeniden dalardı. Altın meselesi de mantıklıymış, kar sağlam kuşkusuz! 😋
Cevap
16Cevap
intihar ederim
Yok yaaaa ben zaten bi daha antebe ve o * insnalrla görüşmüyceğim için umrumda bile değil zaten çokta * olacak insnakr değil asla
Tüm maç sonuçlarını bir kağıda yazar evi satar hepsini basardım
ne olur ne olmaz diye pasaport başvurusu yapar amerikaya kaçarım
Süper olurdu
hayatım baştan aşağı değişirdi.
hemen yurtdışına çıkarım benim rüyalarım çıkar genelde
ne yaşadıysam 2010 da yaşadım 2007 gibi başladı 2011 gibi bitti
Şükrederim ve yaşayacağım 15 senenin degerini bilerek yaşardım
Bişey yapmam çalışıyor olurum..
Ahaber izliyorsun değil mi
Kesinlikle olmasını tercih ederdim
Ne kadar fakirce düşünüyorsun
Birlikte ufkunu genişletebiliriz ahahha