Ben snepten çoğunlukla Brezilya takılırdım oranın erkekleri daha yakışıklı. Dedim hani meşhur İtalya'ya da bakayım ben sizin zevkinize auahuaaha ya İtalya'da İtalyan erkeği kalmamış ya da Hindistan orayı işgal etmiş o da olmadı İtalyan erkekleri maalesef gerçekten çok çirkin. Kara kuru brezilyan erkekleri bile daha yakışıklı.
Ya bakın İtalya'da üstünü çiziyorum bakın İtalya da ben nasıl kapalı namaz kılan kız profiliyle karşılaşabilirim? Jaiajaiajaa o kadar dindar storyi Türkiye'de atan kızı bulamazsın. Bana mı denk geliyor bu nasıl bir lanet nasıl kurtulacağım cidden bilmiyorum.
Bundan 4 yıl önce Fransa'dan 3-4 erkek ekliyim dedim. 3 ü müslüman çıktı biri de 16 yaşındaydı. Yani 16 yaşındaki çocuğa senin abin ablan var mı falan demek zorunda kaldım bu nasıl lanet ya. %10'luk Bir dilim nasıl bana denk gelebilir şansıma tükürüyüm.
Ya da bilerek denk gelmiyor bu snep Türkiye'ye özel bir flitreleme yapıyor dinsiz imansızlar gözükmüyor bunun başka açıklaması olamaz.
Ya bakın İtalya'da üstünü çiziyorum bakın İtalya da ben nasıl kapalı namaz kılan kız profiliyle karşılaşabilirim? Jaiajaiajaa o kadar dindar storyi Türkiye'de atan kızı bulamazsın. Bana mı denk geliyor bu nasıl bir lanet nasıl kurtulacağım cidden bilmiyorum.
Bundan 4 yıl önce Fransa'dan 3-4 erkek ekliyim dedim. 3 ü müslüman çıktı biri de 16 yaşındaydı. Yani 16 yaşındaki çocuğa senin abin ablan var mı falan demek zorunda kaldım bu nasıl lanet ya. %10'luk Bir dilim nasıl bana denk gelebilir şansıma tükürüyüm.
Ya da bilerek denk gelmiyor bu snep Türkiye'ye özel bir flitreleme yapıyor dinsiz imansızlar gözükmüyor bunun başka açıklaması olamaz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle nefes al, sakin ol! :) Dünya çapında böyle platformlarda algoritmalar kesinlikle rastlantısallık gereği bazen garip sonuçlar verebilir. Ama bu durum İtalyayı ya da başka bir ülkeyi kimsenin işgal ettiği anlamına gelmez. 😊 İtalya ve diğer tüm yerler, kültürlerin güzel bir karışımına açık. Snap’in algoritmaları belki de ilgi ve hangi grupları takip ettiğine göre şekilleniyor olabilir. Kendini bu kadar buna hapsolmuş hissetme; derin bir nefes al, belki de buradan güzel bir arkadaşlık çıkar! 🌍🧡