İstanbul da dışarda dolaşırken bir hemşire kadın kimliğimi kaybettim nasıl bulabilirim dedi bende bulamazsın yeni çıkart dedim istersen numaranj ver dedim verdi sizce bu kadında kaşarlık var mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olağanüstü durumdan kaşarlık tabiri çıkarmak yanlış olur. Kariyer yapmış kadınlarda numara gizleme saklama sorun olmayabilir
Çok safsın abi bence sen biraz flört et bdbd
Saf maf düzgün konuş dostum burası bir platform herkes fikrini söyler durur ettiğim flörtleri burada sayacak değilim bir kadının bacak arasına odaklanmış düşüncenizle yorum yapma sen bence
Hepinizin bir olsanız şu adamın sçtigi bok parçası olamazsınız, cidden erkek ve adam arasındaki fark dehşet bir şey.
İltifatınız için teşekkür ederim
Rica ederim 🫡
@TheKsQueen bitanedir o bu sitede onun kadar iyi birini daha tanımadım. Yüzyüzede görüşürüz gerçekten çok nadide bir insan
@LunaMavi35 teşekkür ederim de abartma cancağızım
O hâlde anne babasının ellerinden öperim böyle bir ADAM yetiştirdikleri için Allah razı olsun onlardan. Herkesin erkek çocuğu olur ama herkesin adam bir oğlu olmaz çoğununki erkek doğuyor erkek ölüyor. Bu ülkenin adama ihtiyacı var.
Adamlığın cinsiyeti olmaz bende sizi tebrik etmek istiyorum sözünü esirgemeyen dobra birisi olduğunuz için duygular karşılıklı 🫶
@MaliAşklarMüşaviri59 hayır abartmıyorum kaç kişi senin yaptığını yapar söyler misin. Resmen sokakta kalmıştım bana iş buldun boştaki evini depozito bile almadan bana tahsis ettin. Bütün yardım etmek isteyenler belaltı düşünürken sen bana kol kanat gerdin.
@LunaMavi35 ben yapmam gerekeni yaptım. Sana mahsus bir durum değildi ihtiyacı olana yardim etmek farzdır. Yokluk nedir bilirim üniversite okurken 3 arkadaş 1 ekmeği alamadığımız günü bilirim. Dünya hali bugün varız yarız yokuz. Aynı durumda bende olabilirdim. Neyse fundacım diğer arkadaşların cevabının altında yazışmayalım rahatsızlık vermeyelim
Helal olsun gerçekten..
Sağ ol, aynı şekilde 💯😌
@TheKsQueen abla bu arada başını ağrıttı isem hakkını helal et sende lütfen yaşını bilmediğim için abla diye hitap ettim 🙏
Sen benim ablamsın ahahahha😂 hayır ne rahatsızlığı estağfurullah öyle düşünme sorun yok 🤗 soru sahibi zaten rahatsızlanmaya değer biri onu da takma ahshahah
Yaş 125 yazınca ona takılmıştır o 😊
Anladım 😂😂😂
İlk başlarda bana da amca diyodu tirbiyisiz 😊🤭
tamam 35 i geçtikte o kadar da değil 🤭😊
Daha yeni 1 yaş geçmişsin o kadar da değil ajshdhshfjshdhhshd
Aman ne bilim ben başta bana asılıyon sandımdı bu site genelde öyle abi diceme amca dedim 🤭😊
Ben abiye tavdım sıkıntı yok 😊😊 neyse olur öyle kazalar
Neyse bi kabak tatlısı da bunun için yaparım affettiririm kendimi 🤭😊
Bak ona hayır demem 😋😊
hemşireler şaşırtmıyor
Kadına dedim bilerek mi sordun yok ben kimlik gerçekten dedi eve çağırdım gelirim ama yanlış şeyler sakın dusunme dedi djdj
hastanede çalışan tüm karılar böyle ciddi ilişki yapılacak tipler değil vur geç
kabadan yorum kalktı usta
Kalksın yorum ulaşmış mi ulaştı 😃
ciddiye alan mı var ki eheheheh
kabadan yine yorum uçtu usta Memati'nin sözlerini dinle sen eheh
@TheKsQueen ustaaa eheheheh
usta niye bu kadar sinirlisin eheh
Sinirli mi? Anladığın dilden konuşmaya özen gösteriyorum
hemşire misin peki :d
komiksin ya yaş kaç peki:d
84
geç kalmışsın hemşirelik için şansına küs artık
Daha bölüm bile seçmedim mezuna kaldım şansım var ama aklımda başka bir bölüm var yoksa bilirdim ne yapacağımı 🥰
İstediğimi tutturamazsam deccal bir hemşire olabilirim 🫣🥱🤗
himm sinirin bu yüzden anladım. yaparsın ya hadi kolay gelsin sana:d
Sinirli değilim benim kişiliğim bu 😂
acınası:d
Acınası mı benim için mükemmel bişiy hiç hak etmeyen kişilere böylelikle kibar davranmıyorum Türkiye'de bunu hak eden kesim de çok az o yüzden ben böyle mutluyum 😛
mezuna kalmandan belli aslında:d
Ne alaka amınoğli sen pilot falan mısın sen ne boksun istediğim bölümü tutturamayıp şansımi bir kez daha denemek üstelik yaşım da buna tam uygunken sana mı soracaktım sen geç kalınmış hayatına bak akıl fikir amsikgötte oldukça ilerlemen zor
peki şekerim
Böyle susarsın işte 😂
anlıyorum seni
Oooo ilerleme var umudunu kesme kendinden annen baban kesmiş olsa bile senden
Hajdejhdwjdhekjdmdjfkejfkefhur
çok tatlısın gerçekten
Hemşire
Kadına dedim bilerek mi sordun yok ben kimlik gerçekten dedi eve çağırdım gelirim ama yanlış şeyler sakın dusunme dedi djdj
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!