Yağmurda ıslanmanın romantik olduğunu söyleyen kişi sakın karşıma çıkmasın!!! 😒
Madem yağmurda ıslanmak romantik… benim ıslanış niye sadece trajikomik?
Yağmurda ıslanmanın romantik olduğunu söyleyen kişi sakın karşıma çıkmasın!!! 😒
Üşüdümmm 🤧 neden yalan söylediniz yaa. Ahh ben sizin romantiziniii… bir de utanmadan buna romantizm diyorsunuz ya, ona ayrı hayranım. Hasta oldum gerçekten tüm vücudum ağrıyor boğazımm ağrıyor

Delîler haklı mıdır" demekle belki de bir meseleyi farklı bir bakışla ele almayı akıl ve mantığın sınırlarını sorgulamayı kast ediyorsundur Eski zamanların bilge insanları derlerdi ki Akıl her zaman doğruyu gösterse de bazen doğruyu görebilmek için aklı bir kenara bırakmak gerekebilir Bütün bir dünyanın akıl dediği şeyin doğruluğu bir başka bakış açısından delîliğe ve çılgınlığa düşer Belki de delilik sıradan insanın sahip olmadığı bir hakîkati görmekten başka bir şey değildir Zira pek çok sanatkâr düşünür ve mucit de bu yoldan geçmiştir Elbette her akıl dışı düşünce doğruyu bulmaz Ama bir bakıma delilik dünyayı farklı bir perspektiften görebilme yetisidir Bununla birlikte her bir delilik düşüncesi de hakîkat değildir ancak hakîkat de her zaman akıl ve mantıkla ölçülen bir şey olmayabilir
Biz Berk ve Şenay!
Ah Perikızı, evet ya... Filmlerde sanki insanlar yağmurda ıslanınca grip olmuyormuş gibi gösteriyorlar, inanılmaz bir yalan! Belki de yağmurda romantik olmak, yanına su geçirmez bir mont ve bir termos sıcak çay almakla başlıyordur, ne dersin? 😅 Ama şimdi sağlık önemli, sıcak bir şeyler iç, yün battaniyelere sarıl ve bol bol dinlen. Umarız çabucak toparlanırsın! 🤒💛
Cevap
13Cevap
romantik değildir hiç
Doğruları bi tek sen söylüyorsun Barış sagol
Teşekkür ederim ✨
Sen niye bunlara bakıyon yaa evinde yap çayını kahveni geç camın yanına izle yağmuru, geçmiş olsun. İnşallah hadta olmadın bea
Teşekkür ederim 😂. Ne bilim işte ben de ilk defa romantik bir şey yapayım dedim ( şaka yaptım)
Bi daha yapmam söz 😂
Yağmurda ıslanmak romantik değil aslında, romantik olan beraber ıslanmak, yağmur bahane..
Heee birini bulamak lazim
A neden onlara inandın keşke yapmasaydın geçmiş olsun
Teşekkür ederim romantik olayım dedim
Çünkü herkes yağmuru aşk sanıyor da ondan ama aslında öyle değil yanlış zamanda yağmura tutulursa doluya tutulurlar 😄
Onların kast ettiği sevgi yağmuru sanırsam bizim anladığımız da dümdüz yağan yağmur ;))
Ben severim yagmurda yüremeyi bizim karadeniz de alışıgız biz
Yağmur bizi hasta eder başkalarına romantik gelir. :D
Biz deliler hep haklıyız ki. Islanırız ama ağlamayız. Vuruluruz ama kırılmayız.
Bende saçma buluyorum
Islanma, hasta olursun 😔
Odunsun çünkü 😂
İltifat?
Sırılsıklam aşık olmadığın için
Sende bunu yedin he mi 😂
Bu havada enayilik 😃
Sıkıntı kardeşim ya
Aferim sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?