Sizinde böyle saçma arkadaşlarınız var mı?

Bu kişi benim liseden arkadaş grubundan biriydi 6 7 yıllık bir arkadaşım bu kızı severim en son da 6 yıl önce gördüm lisedeyken Birdaha görmedim üniversite vs olsun bir kaç buluşalım dedik bu kız buluşmaya gelmedi Birdaha dedik buluşalım yine gelmedi bende kızdım niye bizi uğraştırıyorsun diye buluşma fikrini veren sensin

küstüm özür mesaji yazmış neyse 1 aydır bu kız sürekli bana yazıyor kız da bende 23 yaşındayız ben kpss hazırlanıyorum bu kizda 5. kez Yks hazırlanıyor yargılamam asla konuya geliyorum

Bu kız her gün bana yazıyor saçma saçma fotoğraflar atıyor tanımadığım ünlüler çok yakışıyorlar diyor ve üst üste 50 tane mesaj atıyor işim var diye bakmıyorum hâlâ atmaya devam ediyor görsel olarak ekliyorum önergesini

Yazdıkları şeyler söyle

Kanka bugün bunu çalıştım napayim kanka su film karakterine aşığım vs 24 25 yaşında kız bunu Yazar mi?

Güncellemeler
7 ay
Sırf liseden arkadaşım diye asla engellemiyorum kıza da dedim kanka yoğum kpss çalışıyorum ve işe gidiyorum arada sırada konuşalım istersen buluşalım diyorum kocaman uzun uzun yazıyor bana 60 70 mesaj yazıyor psikolojisi bozuk çünkü a