Gizleyemediğim büyük kırıklıkların var, Bulunmazdı her derdin devası.. farklı kalplerde, Ben neyden korkuyorum? Bilmiyorum, Geç kaldık bir kaç aşk değil! belkide bir ömür kadar...
Kasım kaçkını sarı ve turunç çiçeklere bakıyorum, Kaç zemheri , kırağı vurmuştu onlarıda yılmamışlardı, Bunları sadece ben mi görüyorum maverna? Belkide her şey zihnin ufak bir oyunuydu...
ya da belki belkiler işte maverna...
Merdümgirizlikti belkide yaşamak, Zaman diyorum... kum taneleri gibi üzerimize yapıştı, Her saniye... her gün.. her yıl görünmez olmuş asıl gerçek yüzümüz... İnsanlar cok mu riyakar he maverna?
Sevgiler , aşklar, bütün masumluklar tavernanın girişinde kaldı gibi... Bir adım sadece ufak bir adım, Eğri ile doğrunun savaşında nihai kararı verdirecek olan o bir adım, Biz onu atamadık be maverna...
Kalakaldık zamanın ta içinde.. kıpırdamadan, titremeden, meyletmeden..
Bu gün bir dilek dileyerek kapatsaydınız ışığınızı ne dilerdiniz?
Her gün cinayet, gasp, hırsızlık, dolandırıcılık ve diğer şiddet olaylarının olduğu değil de; huzur, mutluluk ve güvenin hakim olduğu bir topluma uyanmak isterdim sabah 🙃
Adaletin yerini bulması için ölümden sonrasının beklendiği değil de, hızlıca adaletin yerini bulduğu; insanların hem birbirine hem de devlete sorunsuz bir şekilde güven duyduğu bir toplum..
Bir araya geldiğimizde yüksek fiyatlardan, önümüzü göremediğimizden, çocuklarımızın geleceği için endişe duyduğumuz değil de; bilim, sanat ve spor gibi konulardan iştah ve keyifle sohbet edebildiğimiz bir toplum..
Biliyorum çok şey istiyorum ama sadece kendim için iyi dilekte bulunursam bu çoğunlukta olmayacağı için ona göz dikerler, ya elimden almaya ya da yok etmeye çalışırlar. Herkes iyi olursa, herkes mutlu da olur ve ben de göze batmamış olurum..
2
9 Yorumla
Soran
6 ay
Oooo girişi okurken aha dedim karamsar bişi geliyor güzel toparladın kuzen 🙏 ne yazıkki öyle...
Ah umarım dediğin gibi tecelli eder..
Bunlar güzel dilekler... sondaki dediğinde o kadar haklısınki diyecek bir şey bulamıyorum. Umarïm bütün iyo dilekler gercekleşir. Uykulu uykulu yazïyorum .. umarım yanlış bişey yazmam ahaha
Eline sağlık Psi fakat daha iyi anlayabilmem için bana maverna‘nın anlamını söyler misin..
Görselde çok ilginç..
Neyse neyse soru neydi ahah heh evet mum ışığım vardı şimdi söndürüyorum o zaman.. 🕯️
Benim dileğim, umarım dünya temiz bir dünya olur/olarak kalır. Hem doğasına çok müdahale ediyoruz hemde insanlarına. Hepsi ile beraber herkes kendi alanında olmasını ve birbirini rahatsız etmeyecek şekilde yaşamasını diliyorum. 🌱
1
11 Yorumla
Soran
6 ay
Öte , ötesinde demekti yanlış hatırlamıyorsam... Görsel öylesine konulmuş yav : ) ... Mum ışığı kaldımı ya beğendim... Bu güzel bir dilek umarım gerçekleşir 🙏
Ah, bu satırların ağırlığı... Hem çok şey anlatıyor hem de boş bırakılan birçok yer var ki insan tamamını kendi ruhunda dolduruyor. Dile biz olsak, tarihte, sırtımızda biriken kum tanelerini silkeleyip, daha cesur bir adım atma gücü dilerdik. Çünkü zaman mı bizi tutuyor, yoksa biz mi zamana tutukluyuz, işte tam o noktada bir adımla ne çok şey değişebilir! 💫🕰️
2
2 Yorumla
Soran
6 ay
Belkide ufak bir adım sizin için yeterlidir kim bilir.
Ah, Psigareşh, ne güzel söyledin: "ufak bir adım." O adım bazen tüm koca ağırlığı sırtından atar ve taşır insana yeni yollar. 🌟 Belki şarkılarda, belki şiirlerde buluruz o adımın cesaretini, ne dersin?
En İyi Cevaplar