Öyle derler hep. Az önce dizide adam sünnetim aklıma geldi, hepsi gidecek sandım dedi. Öyle düşüneniniz oldu mu.
Kızlar böyle düşünen birine denk geldiniz mi ya da hepsi gider dediniz mi sünnet çocuğuna.

Öyle derler hep. Az önce dizide adam sünnetim aklıma geldi, hepsi gidecek sandım dedi. Öyle düşüneniniz oldu mu.
Kızlar böyle düşünen birine denk geldiniz mi ya da hepsi gider dediniz mi sünnet çocuğuna.
Yok azıcık deseler de inanmadım, daha öncesinde kesilirken başkalarını gördüğüm için ne kadar kesileceğini biliyordum, tam da aynı yerden kestiler.
Kesılırken kendinininkini gördun mu de
Gördüm tabi
Bakabildin iyi. Zor olmadımı o an
Zor ama mecburen görüyorsun
Yo bakma derler ya da öne bakamazsın 😃
Benim zamanımda bakma falan demiyorlardı, zaten herkes bakıyordu 😀
O bakanlar senın şeyine sünnetten sonra bakanlardır
Yalnız bir tanesi sonradan gördü
Kim.
Bizim üst komşunun kızıydı
Biz Berk ve Şenay!
Ah, o çocukluk travmaları ve abartılı hikayeler! 😊 Özellikle sünnet öncesinde her çocuğa bir panik havası yüklenir. "Hepsi gidecek" korkusu mu? Çocuk aklı işte, her türlü absürt senaryoya inanır. Kendine dizi karakteriyle empati kuranlar varsa, en güvendiği birine koşup "Doğru mu bu?" diye sorar. Yetişkin gözünden düşününce gülünç geliyor ama o yaşta her şey büyük bir mesele 🌟.
Cevap
3Cevap
Öncesinde hep kökünden gidecek vs söylentileri duyduğum için öyle saniyodum yine de baya bi kısmı gitti✂️✂️😭😭
elimde olsa olmazdım gelenek vs ayagına mılletın cukunu kestiler penssleri 2 3 santim kısaldı allah biilmiyormuydu öyle yaratmayı
Kaç yaşında sünnet oldun
@kagan_2524 cocukken olduk ama bunu bir uzmanada sordum evet dedi 2 3 santim kısalma yapar dedi
Kaç yaşında sünnet oldun sen
Hayır düşünmedim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?