Çok mu yanlış düşüyorum yoksa bize böyle lanse ediyorlar Kız Erkek birbirin kanka dedikçe gizli aşk mı yaşıyorlar. d
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Taraflar birbirine açılmadığı sürece samimi ilerliyor iltifatlar gayet samimi ama açık açık açılmadığın için kral reis sözlerini de araya sıkıştırıyorsun dışardaki insanlar da sorunca samimi bir normal arkadaşım diyorsun 10 aydır tanıştık olduğumuz bi iş arkadaşımla böyleyiz
Gerçekten mi kim açılamıyor genelde biri istiyor diğeri sessiz siz sadece aşkım canım ile ilerliyorsunuz
İkimiz de açılmıyor ve evet aşko canım diye ilerliyor bi de biz eskiden aynı iş yerindeydik tamam mı hiçkimse onu sevmiyor nedenini bilmiyoruz hatta bana neden onunla takılıyorsun ki dediler bi ara çay içiyoruz muhabbet ederken işte Muhammet beyler de bizi sevgili sanıyor dedi ben de hiç deme ya okuldaki arkadaşlarım da öyle sanıyor dedim bir sonraki datemixdr işte ben seninle konuştuğum gibi başkalarıyla konuşamıyorum bende sadece seninle böyle konuşabiliyorum dedim işte sence niye beni sevmiyorlar dedi ben de bilmiyorum dedim ben niye şu an seninle bu masada oturuyorum dedim aynı soruyu ona sordum beni niye sevmiyorlar diye arkadaş mı erkekler mi dedi yo arkadaşlarım beni seviyor ben onları çok sevmiyorum erkekler beni sevmiyor dedim o da bi cevap veremedi vs onunla aramızda çok iyi bir uyum var her yönden enerji kafa yapısı vs denkliğimiz var aynı yaştayız ama şu an açılmasını istemem ya böyle daha çok eğleniyorsun sonrasında tadı kaçıyo falan
Senden küçük mü bu ondan mı
Aynı yaştayız işte
her şey güzel de kim açılamıyor genelde siz böyle kendinize insanlar olmadığı zaman aşkım canım diyorsunuz
Ben hayatıma arkadaş dışımda kimseyi almak istemiyorum o karı kız peşinde zaten 3 günlük konuştuğu bi kız vardı anlat falan dedim konuştuk falan bana tam güvenmiyor olabilir bende seviyorum ama çok güvensiz bir insansım
Tamam d bundan sevgili olunmaz ki çok konuşan biri seni aldatır ama kıskanç Erkeklerden sevgili olunmaz
Liseli misiniz
O kıskanç değil ki ayrıca diğerleriyle konuşuyor benimle her gün buluşmak istiyor ben ayıp olmasın diye 4. Söylemesinde tamam görüşelim diyorum ben önlisans son sınıf o lise son sınıf 5 yıllık patiserie
Bana bağlı biraz gibi ama çaktırmamaya çalışıyor bence bende aynı şeyi yapıyorum
Yorumunu merak ediyorum nerdesin
Sen ünilisin o lise son senden küçük mü
Kaç defa söyledim aynı yaştayız
Sen mi aşkım diyorsun canım diyorsun birde başka Erkekle görüştüğünü duysa gittiğini karşı çıkar mı
Yaşlar kaç o halde
Başkasıyla görüşmeme karşı çıkamıyorum çünkü üni ortamı sınıf arkadaşımla takılıyorum ama yüz ifadesi benim için her şeyi anlatıyor ben de ona karışmıyorum çünkü arkadaş adı altındayız diye ben 18 o 18
Bazı Erkekler kıskanıyor ama sen başkasıyla görüşmek başkası ile çıkma buraya gitme yapıyorsa ilgisi vardır net senin ilgin var mı ona yoksa kararsız gibisin
İkisiniz de ergensiniz biriniz açılması lazım eğer böyle giderse hep arkadaş gibi kalır belki sizden aşk değil cinsellik düşünüuyordur bu yaşta Erkek en fazla cinsellik düşünüyor
Kararsız değilim akışına bıraktım çünkü ne ben açılırım ne de onun açılmasını isterim
Cinsellik belirtileri 0 ve sık sık date yapıyoruz 10 aydır tanışıyoruz
Belki açılmaz ona ne takılı kalıyorsun belki utangaçtır belki tepkilerinden korkuyordur hep kanka dediğin için
Sen arada bir laf üstü kapalı anlat söyle nasıl açılmasını istiyorsun
Yaşına göre olgun bak bu çocuk bundan ne bekliyorsun tam olarak kendi yaşını çürütmeye mi
Date mi hadi canım illa sana küfür ile illa sana cinsellik konuları açmıştır
Utangaç biri değil ben ona takılı da kalmıyorum akışına bırakmışım demiştim ve samimiyiz de neyden korkabilir yazdıklarımı düzgün okumuyorsun galiba
Üff argo bile konuşmuyor çocuk ne küfürü ben konuşunca bana kızıyor
Nasıl hep arkadaş kalmışsın kanka demişsin birden açılmak istemiyordur ya da seni öyle görmüyor sadece gecelik isteyebilir Erkek bu fazla takılma derim açılan insan açılır bi yerden sonra hep kanka kanka nereye kadar aşkım canım diyorsunuz daha ne olsun
Sen üstü kapalı belli ediyorsun ona ilgin olduğunu
Ne bileyim bazı 18 yaşlar çok öyle ilerliyor bilemedim boş ver onu gel benle çık o çocuk ekmeğe pepe diyordur ben 27 yaşındayım bugüne kadar böyle çok uzatmadım iki sohbeti bile yoktur
Ya bi git ya en başta ben abazayım diyip beni uğraştırmasaydın kendini ne sanıyorsun acaba
Yok espiri niyetine söyledim sende amma alıngansın sen tesettürlü müsün
Yazdığım şeyleri kendi istediğin gibi anlıyorsun espiri diyorsun ayrıca ne alaka tesettürlü değilim tesettürlü olsam varoş mu olucam
Sen çok duragan alıngansın belki ondan açılmıyordur en ufak şeyde bile alıyorsun ama varoş değil muhafazakar olursun en fazla oda ayrı bir sıkıntı yaratırdı
Bende muahafaxakarım o benden iki kat daha fazla muhafazakar açık olduğum için Müslüman değilim demedim alıngan da değilim ayrıca
Sende gram beyin olsa 18 yaşında bir ergen bana katabilir diye bi düşün tecbesiz bir ergen karakteri bile oturmamış oturmasını kalkmasını bile bilmeyen iki sohbeti olmayan biri sana ne katabilir düşün boş boş aylarca çıkmışsın boş boşuna açıkçası sen bi git ya demek gerek :D
Tamam islamcı o belki seni kapatırda :D
Aynen 18 yaşında bir ergen 18 yaşındaki diğer bir ergeni kapatacak şeriat uygulayacak senin beynin harika çalışıyor lütfen burada boş yere harcama
Öyle bir kapatır ki ruhun duymaz bile eğitim sistemi ne halde önce bak anlarsın dediğimi
Sen yaşına göre olgun duruyorsun zayıf mı
Yok ben olgun değilim bende ergenim
orası öyle fizik olarak dedim tam olarak ne öğrenmek istiyorsun