Baskasinin bir. Elmasini yemek Haram mi?

Ever bunu. Rahmetli. Dedem İstanbul ziyaretinde. bize. Haram. yemenin gunah oldugunu soyleyerek. anlatmisti. simdi. Rahmetli dedemi analim. ". Eskiden. Dogubeyazitta. bir Adam. o zamanlar arac olmadigi icin yuruyordu. bir koy evinin. yanindan gecerken. Yerde bir. Elma. Gordu. Elmayi. Aldi ve. bir. isirik atti.! O an kendi kendine soylendi 🤔. " bir dakika bu Elma benim degil. ve Ben baskasinin elmasini. Baskasinin. Hakkini. Yemis oldum". 😪. Sonra dusundu o cok dini butundu.! Elma. Sahibinden. Kesinlikle ";Helallik" almaliydi ve ev oradaydi. Kapisini. Caldi. Kapi acildi ev sahibi ne var? Dedi. Elmayi yiyen Adam Ubuntu ile. Elmayi gostererek bu Elma sizindi. Ben bir. Isirik. Yedim.! ". Bu isirigimi yedigim elmayi. Helal". Edermisin? Ev. Sahibi. Cevap verdi? ". Hayir bu isirip yedigin. Elmami. "Helal. Etmiyorum.!" Dedi elmayi yiyen Adam yalvaran gozlerle " senin bu. Elma icin. Helalligini. Almak icin ne yapmam gerekirse yaparim. Ne olur. Helal et. Hakkini? Ne gerekirse soyle yaparim? Der. Adam isirip yedigi baskasinin hakki icin. Helallik istedi.(cunku biliyorduki. Haram yiyen kesin Cehenneme gider🤔 ) Elma sahibinden. Elma. Sahibi onun bu uzuntusunu gorunce. " Sana. Ancak bir sekilde. Helallik veririm. der😠. Eger bana. Uc yil. Calisirsan. " Helal" ederim der ( Rahmetli dedemi aniyorum Allah. Rahmet eylesin Nurlar icinde yatsin😪)

Baskasinin bir. Elmasini yemek Haram mi?