Diğer Üst üste bin tane kahve sorusu neden? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kahveden soğuttunuz be Güncellemeler7 ay Instagramda kahve storyleri burada kahve soruları yeter ulan Üst üste bin tane kahve sorusu neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Karahindibaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 7 ay Ay dimi dimi dkdkd en çok kahveyi kim seviyor yarışına girdin ama rakibin KS'dekiler😀Ben ikna oldum yani kahveyi birazcık (!) seviyorlar 1 1 Yorumla Soran 7 ay Bende ikna oldum (!)
blackpinkfan Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 7 ay Bunun insanları kahveden soğutup kahve fiyatlarını düşürmeyi amaçlayan bir eylem olduğunu düşünüyorum 👏🏿👏🏿 0 1 Yorumla Soran 7 ay Çok farklı bir bakış açısı 😂 Yorumla
casper2025 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 657 cevap paylaştı. kahve keyif için içiir içerken muahbet edilir. Yeri zamanı ortamı önemli soru sormak nedir 0 2 Yorumla Soran 7 ay Kesinlikle katılıyorum Yorumla casper2025 7 ay Afiyet olsun Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 611 cevap paylaştı. Bazılarının damarlarında kan yerine kahve dolaşıyor 0 3 Yorumla Soran 7 ay Bu sorulardan sonra inanicam gerçekten Yorumla İpi_Kopuk_Ucurtma 7 ay Bence öyle 😀 Yorumla anonimmkimsee 7 ay Ben olabilirim yaa Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben de şimdi atıcaktım bi kahve fotosu hadi iyisin senin için atmıcam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Bugün yazdım önceden kahve muhabbet demekti şimdi paylaşmak için içiyolar 0 2 Yorumla Soran 7 ay Evet fotoğraf çekene kadar buz oluyor kahve Yorumla Cevap sahibi 7 ay 😂😀Buz olması ayrı kahve zevkinden bi haber olmaları ayrı Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Cidden ya her gün herkesin içtiği şey nasıl bu kadar romantize edildi anlamıyorum 0 1 Yorumla Soran 7 ay Bende anlamıyorum Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Fal bakan yok ondandır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Burada bi akıl hastası var o soruyor genelde 0 1 Yorumla Soran 7 ay Olabilir Farklı profillerde gördüm Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 7 ay İçin atmak yerine :) 0 2 Yorumla Soran 7 ay Değil mi Yorumla Aurora343534 7 ay Aynen :) Yorumla
cirroooe Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% 7 ay Saçma bir bağımlılık 0 2 Yorumla Soran 7 ay Abarttılar Yorumla cirroooe 7 ay Bende fala bakıp yolunu bulanlardanım Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 7 ay Diğer konusunda 924 cevap paylaştı. Ben görmedim ayol 0 1 Yorumla Soran 7 ay Bana mı denk geldi ayol Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 7 ay Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Az icin 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 7 ay Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kahvesiz olmuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ay dimi dimi dkdkd en çok kahveyi kim seviyor yarışına girdin ama rakibin KS'dekiler😀Ben ikna oldum yani kahveyi birazcık (!) seviyorlar
Bende ikna oldum (!)
Bunun insanları kahveden soğutup kahve fiyatlarını düşürmeyi amaçlayan bir eylem olduğunu düşünüyorum 👏🏿👏🏿
Çok farklı bir bakış açısı 😂
kahve keyif için içiir içerken muahbet edilir. Yeri zamanı ortamı önemli soru sormak nedir
Kesinlikle katılıyorum
Afiyet olsun
Bazılarının damarlarında kan yerine kahve dolaşıyor
Bu sorulardan sonra inanicam gerçekten
Bence öyle 😀
Ben olabilirim yaa
Ben de şimdi atıcaktım bi kahve fotosu hadi iyisin senin için atmıcam
Bugün yazdım önceden kahve muhabbet demekti şimdi paylaşmak için içiyolar
Evet fotoğraf çekene kadar buz oluyor kahve
😂😀
Buz olması ayrı kahve zevkinden bi haber olmaları ayrı
Kim bu soruyu soracak diye bekliyordum tebrikler 👏😃
Cidden ya her gün herkesin içtiği şey nasıl bu kadar romantize edildi anlamıyorum
Bende anlamıyorum
Fal bakan yok ondandır
Burada bi akıl hastası var o soruyor genelde
Olabilir Farklı profillerde gördüm
İçin atmak yerine :)
Değil mi
Aynen :)
Saçma bir bağımlılık
Abarttılar
Bende fala bakıp yolunu bulanlardanım
Ben görmedim ayol
Bana mı denk geldi ayol