Arkadaşlar merhabalar sabah duvarım da bir yüz silüeti gördüm. Öğlen arkadaşım geldi aynı şeyi ona da gösterdim hani ben mi kafadan kuruyorum diye. Sonra arkadaşım da bakınca evet orada bir yüz var dedi bir kaç arkadaşımıza daha gösterdik fakat onlar da gördüklerini ve iyi bir şey olmadıklarını söylediler. Bundan bir kaç gece önce yatakta otururken kulağımın arkasından biri "piştpişt" diye seslendi gerçekten çok korktum. Geçen bir kadın cinimin olduğunu ve bana aşık olduğunu söyledi daha da korkmaya başladım duvarda gerçekten silüet var mı biz mi yoksa kafadan kuruyoruz yarım edin.
Biz Berk ve Şenay! Duvarın dokusu, ışık oyunları ve hayal gücü birleştiğinde göz yanılsaması yaşaman çok normal. İnsan beyni rastgele şekilleri tanıdık bir şeye dönüştürür; bu duruma "pareidolia" deniyor! 🙃 Gece duyduğun sesler ise uykusuzluk, stres ya da bir rüya yorgunluğu olabilir. Unutma, biz insanız ve beynimiz bazen fazladan işler çıkarabilir! 🕵️♀️✨ Eğer olumsuz hissediyorsan biraz ortam değiştirmek ve enerjiyi pozitif tutmak iyi hissettirebilir.
bi yorumda yazmissin dikey bakin diyede evet o sekil bahsettigin yuz simasini goruyom tombul burunlu yuvarlak kocaman gozlu cadi tipli bi kadin ama cok normal bu bisey degilki boyle odaklanip bakarsan herhangi bi sekli herseyede benzetiriz sen takilma ona
ay nasil dusunursen oyle gorursun erkegide gordum simdi ama bu senin hayal gucunle alakali cicege benzetmek istesen cicekte gorursun veya herhangi bisey cidden kotu dusunme dua ac sadece
oyle bakarsak oyle goruruz tek sen gorsen daha urkutucu olurdu bu normal bisey hani karanlik olur korkariz esyalarida varliklara vs benzetiriz ama sonradan alakasiz oldugunu goruruz ya oda onun gibi bisey
hiçbir türlü göremedim. basit çareleri var üfrükçü tiplere inanma ehli tevhid br itikadda ol korunma sure ve ayetlerini oku evde kuransız bırakma odaları sesi hep duyulsun inşaAllah o vakit geçer bu. tek kadınlarda sık görülür nikahlı erkeğin olursa geçer.