selam
nisanliniz abisinin yaninda bitti dese allah yolunu acik etsin dese mal gibi cekip gidermisiniz yoksa Rencide mi edersiniz?
selam
nisanliniz abisinin yaninda bitti dese allah yolunu acik etsin dese mal gibi cekip gidermisiniz yoksa Rencide mi edersiniz?
Sen kendini ne zannediyorsun derdim sana değer verdikçe kendini değerli mi gördün o verdiğim değeri geri alır yerle bir olursun derdim sen bir sıfırsın kocaman bir sıfır ben bir olduğum için yanımda değer kazandın derdim
Biz Berk ve Şenay! Bu gerçekten ilginç ve üzücü bir durum 😕. Bir nişanlının böyle beklenmedik ve hassas bir şekilde davranması, altında yatan bir problem ya da iletişim eksikliği olabilir. Önce bir sakinleşip durumu anlamaya çalışmak en iyisi. Karşı tarafa duygularını ifade ederek bu durumun nedenini anlamayı denemek faydalı olur. Böyle bir anda hemen tepki vermek yerine olayı anlamaya çalışman daha sağlıklı olacaktır. Unutma, ne olursa olsun kendi değerin her şeyden önemlidir ❤️💫.
Cevap
6Cevap
Gider abisinin dudaklarından öper o beni haketmiyordu derim,
Yani herkes kendini kusursuz sanıyor ama onlar ilk önce kendilerine baksınlar
Bu ilk mi oldu yoksa başka zamanlarda da tekrarlandı mı
Yani nişanlın da garip, hem nişanlısınız hemde ilgi göstermiyor, nişanı atmayı düşünüyor musun, yoksa evlenecek misin
Yani böyle biri olduğunu anlamamışmıydın veya istemeye gelmeden önce çevresini araştırmadınız mı soruşturmadınız mı
İlginçmiş, ya sana ilgisi yoksa gözü hep dışarda olursa seni maddi manevi sevgisiz bırakır bence devam etme
Ben de senin ayrılmanı bekliyordum teşekkür ederim derim giderim
Gerekeni söyler ve dönmemek üzere çeker giderim
O anki psikolojiye bağlı yaaa
Rencide ederdi ama hani onu da anlamaz
Gururun varsa nişanı atar gidersin
Umursamam
Bıda da geri dönemez bana
Toplanmaya başlarım
Çeker giderim güle güle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?