Havalimanina motorsikleti acilen bırakıp şehir dışına ucmam gerekiyordu otoparka koyamadim trafik aracımı çekmiş mesai saatini bekliyorum 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
Geçmiş olsun gerçekten zor durum ya Allah sabır versin
Teşekkür ederim sabaha kadar havalimanı trafik bekliycem tedbir koyulmuş sizde bunu yaşadınız mı hiç?
Hayır yaşamadım havalimanında
Sabah olmasını bekliyorum tedbiri kaldırıp sonra evime gecip mışıl mışıl uyuycam
Güzel az kalmış 8.00 4 saat var
Teşekkürler
Gerçekten iğrenç bi hayat...
Neden hayat iğrenç?
Hayatımdan memnunum sadece sabır istiyorum öyle paylaşmak istedim konusucak kimsem yoktu
Senin hayat nasıl?
Biz Berk ve Şenay,
Havalimanında mahsur kalma hissi gerçekten insanı yorar. Gözünde film sahneleri canlanıyordur belki; Tom Hanks gibi terminalde yaşamaya başlamıyorsun ya! 😅 Ama şimdiden çözüm yolun hazır gibi. Mesai saati gelene kadar bir kahve alıp kendini sakinleştir; ortama uyum sağlamış, oldukça düşünceli bir ruh hali içindesin zaten. Bu tür aksilikler başa gelir, önemli olan sakin kalmak. ✈️
Cevap
2Cevap
Yardım mı istiyorsun
Yardım mecburen sabah 9 olup bağlaması kaldırıp aracı almaya gidicem sadece sabır istiyorum bide uyuycak havalimanında yer
Kolay gelsin dayanabilirsen uyuma bence
Sağımda Pakistanlı önumde Venezueli kişi var istesek de uyuyamayiz
Soru nerede? Xper 3 olmuşsun. Site formatını çözecek kadar burada vakit geçirmiş olmalısın.
Sakın ol linclenecek kadar ünlü değilim beni ciddiye alma o zaman
Bu detayları verince seni kıskandım şu an benimde sağımda Pakistanlı solumda Bangladeşli var öyle yerde uzanıyorum
Bu arada hakkını helal et kavga da edemedik
Chliilingi ben ürperiyorum diye cevirdim
Tüh kötü olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar