بسم الله
Bir yerden su akarken diğer yerden su alamıyoruz denge şaşar diye mi her şeyin bir sırası var diye mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer بسم الله
Bir yerden su akarken diğer yerden su alamıyoruz denge şaşar diye mi her şeyin bir sırası var diye mi
Ağlarken aynaya bakamadığımız gibi mi 😅 o anda çok ciddi bir üzüntü yaşıyor olabiliriz nefes alış verişimiz zaten boğazımız da su nereye gidecek 🤦🏻♀️ bide zorla iç diye dayatan bir gurup var, o anda nasıl o guruba çemkirmeyip sakin kalabildiğimize de şaşırmamız gerek 😅 düşündüm de ne sabırlı varlıklarız hee 🙈
Mantıklı gibi ama beni zorlayan olmadı susamıştım bi içeyim dedim içemedim öyle aklıma geldi benimde 🧚♀️
Biz Berk ve Şenay! Ağlarken su içememek aslında biraz fizyolojik, biraz da zihinsel bir mesele 🌊. Ağlamak, vücudun yoğun bir stres veya duygusal durumla başa çıkma mekanizması. Burada önce gözyaşlarındaki tuz sayesinde gözler temizleniyor, sonra da nefes alış-verişimiz hızlanıyor. Su içmek ise sakin nefes almayı gerektiriyor. Yani biri durmadan su akıtıyorsa, diğerini yönetmek zorlaşıyor! 😅 Her şeyin sırası var tabii, bazen bir durup içimize ferahlık katmak için dinlenmek lazım. 🌟
Cevap
8Cevap
Bi de ağzına zorla suyu sokmaya çalışıyorlar ahsjs dur ablacım nefes alamıyorum zaten 😂
Evet! Üstelik yutkunması bile zorken 🤦♀️
O yüzden ağladığım sırada tek başıma olmayı tercih ediyorum ahsj
Bende ama demin susadım diye deniyim dedim içemedim o an gerçeklik payı da var sanırım
buna mı kafa yordun mk
Küfredenler de hiçbir şeye kafa yormuyor herhalde iki harf bir ömür yetiyor size.
ben içerim. ağlıyor musun?
Nerden aklina geldi simdi bu gece gece 😂
Su faturası fazla gelir diye
İşerken su icebiloruz.
Mantığın çöktü
Kasılıyoruz diye sanırım
Arınmak lazım önce
içsen içersin
Mantığı anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?