Benimkine dedim artık koltuktasın böyöe diyorlar, halt etsin dedi😅 yani aslında küfürlü bişeler söyöedi😅🥳

Benimkine dedim artık koltuktasın böyöe diyorlar, halt etsin dedi😅 yani aslında küfürlü bişeler söyöedi😅🥳

Eee niye evleniyor o zaman? Sevgiliyken de beraber yiyip içip gezip tozup görüşüyosun tek farkı herkes kendi evinde kendi yatağında uyuyo, eee zaten halihazırda ayrı yatıyorken ayrı yatmak istediğin adamla niye aynı eve tıkılıyosun üstüne bulaşığı çamaşırı temizliği derdi ekleniyor😂 sevgili kal herkes kendi temizliğini kendi işini kendi evinde yapsın bu kafada evlenmek saçmalık ötesi tutarsız bir davraniş
Aynen demi ya
45 yaşın üstündeki çiftlerin tercihidir bu, birbirinden bıkmışlardır artık, yanında horlayan birini boğmamak için ayrı yatmak en mantıklısı😂😂 Aradaki bağın sevginin bittiğinin resmi ama o yaşta iki tarafta şikayetçi değildir bu durumdan.
Aslında 45 yaş üstü de ayrı yatmıyor beraber yatıyorlar ama yeni nesil beraber yatmak istemiyor özel alan istiyorlar ek olarak aşk geçici ama sevgi kalıcı
Ayrı yatacaksak nasıl evli olabiliriz ki? Ev arkadaşından ne farkımız kalır? Yatak odasına sadece seks için uğranırsa seks görev gibi olur. İnsan sadece evli olduğuyla beraber yatar ve öyle de olmalı.
Aslında evli gibi hissetmeyen, yeni aşk yaşamaya başlamış gibi o tutkunun bitmediğini hissettiği insanla aynı yatakta yatabilir demek istemiş galiba. Anca tek açıklaması bu olabilir.

😅
Biz Berk ve Şenay!
Aaa psikolog bunu demiş ama seninki de pek karizma cevap vermiş! 😅 Şimdi şöyle, bu tip sözlerde bazen bir parça doğruluk olabilir ama her çiftin dinamiği kendine özel. Kimi koltukta uyur, kimi sarmaş dolaş! Sence işin sırrı mutlu olunacak ortamı yaratmak değil mi? Yatak, koltuk, kanepe fark etmez! 🛋️❤️
Cevap
22Cevap
Demek psikolog evli değil, yoksa o sözün doğruluğunu test etmek için geceyi tek başına geçirirdi herhalde :)
Bilmem🤷♀️
Herkesin ayrı kişiyle aynı evde aynı yataklarda yatıp, evli olduğu o dönemdeyiz, zamane psikologları normaldir 💁🏻
😅
Psikolog aldatmak için yer yapmış olabilir mi :))
Heyecan eskisin istememiştir belkide
Onu diyen Psikoloğun ya FB si var ya da büyük kazık yemiş
Bencrde
İlerleyen zamanlarda evliliklerde zaten böyle olabiliyor herkeste olmasa da.
Anne babalar😅
Nee
bilemedim açıkçası. uyku saatleri tutuyorsa yatar niye yatmasın.
İlginç
Metafor kullanmış onu söyleyen.
Aklındakiyle yaşar, yanındakiyle yaşlanır insan.
Aklındaki ve yanındaki kişi aynı değilse çok zor.
Haklı nasıl uyuyuyorlar sıkış tepiş ben anlamadım. 😃
psikolog tüm etiği küfürleri hak etmiş bence de, onun sağlıklı bi evliliği olmamış belli ki
😅
Kimle aynı yatakta yatacağız peki?
Psikolog bunu hangi amaçla söyledi, onu da öğrenmek lazım. d
Bana yanımda biri varken uyuyamam gibi geliyor.
Abi gayet haklı sövmüştür. Oldu evlenip ayrı yatakta yatıcam😂
Ettiği küfürü az çok tahmin ediyorum.. hem o nasıl bir psikolog kesin evlenememiş Red yemiş biridir
O ilişkiyi evlilik denir mi.
Üni deki ev arkadaşından öteye geçemez.
Saçmalık tamamen.
Küfürlerini destekliyorum adamın👏
😅😅
Güya japonlar aynı yatakta yatmıyormuş
İngilizlerde
Tam gevur icadı desene
Bir zaman sonra sıkılıyor insan doğru söylemiş
Hadiya
Maalesef öyle. Bı zaman sonra artık rahat uyumak istiyor insan. O yüzden ayrı uyumak isteyebilir.
Peki madem
Öyle olsun
Yanlış; sağlıklı evliliklerde birlikte uyum doğal ve faydalıdır.
Çok hevesli olduğunu düşünmüyorum seninle uyumaya züğürt tesellisi seninki
Onu diyen psikolog neler kaçırdığını bilmiyor 😂
Ceviz mi oynarmış 😅
Kız neye yatmasın sarılıp yatariz
Canım meslektaşlarım jsjsjsjz
Psikoloğu tedavisi ile ilgilenilmeli
Saçmalamış bence
Abartma Feriha derim
Doğru olabilir
Nerden almış diplomasını psikolog
ne alaka saçmalamis
O psikolog ölmeli