Onun için şeriatin gelmesine gerek yok başımızda doğru düzgün bir devlet adamı olsaydı yine cezasız kalmazdı git sen araştır burası laik bir ülke ve öyle kalacak
Önceden mutlu olduklarını ne biliyosun ayrıca laik olduğu içinmi mutsuz insanlar boş yapma ya şeriat istiyosan şeriatla yönetilen ülkelere git şeriat gelsin demesi kolay
Senin dedelerin Yunan başbakanının koluna karısını takarken benim dedelerin savaştı ve biz gidecekmiş iz host yürüyün İngiltere'ye rahatsız olsanda şeriat gelecek
Kaç darbe kaç 18yasin altindap çocuk yaşı buyututulup asıldı salcı bacılar asıldı kaç tecavüz cu cezasizkaldi 100 yıldır IMF batık bankalar hırsızlar serbest 100 yıldır dahaevvel 1 lira 200 dolara tekabulederken paramızın değeri kalmadı develasyonlar yazarkasalar 10yildir insanlar mutsuz
Atatürk dediğin kim benim Atatürk üm oğuz kağan Adını telavivsokalarinayazmazlar Benim atam fatisultsn Mehmet benim atam Alparslan benimatam yavuzsultan selim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seriat sart istiyorum elhamdülillah İslam'a teslimim
Olur kocamın da üç karısı daha olsun mükemmel ya
Mutlu mesut yasarız
Şeriat bunu şeriatı biliyomuyuz
Ne
Biliyorum tabi severim
Şeriat ne 3 kadın ne kapanma Osmanlı şeriatla 600
Selçuklu 450yil
Hakeza lakin laik Türkiye 100yilda iflasetti
Yav bi sus ben üç kuma istiyorum
Şeriat yönetim şekli
Adalet
Bağımsızlık
Şeriat Allah'ın koydu kurallar
Tm sus ya senden ekmek çıkmaz
Çıkar beki kız ne tür ekmek susamlı etli ekmek
Üç kuma çok iyi olur hem arkadaş oluruz
Yanlız onun şartları var kocan hepinizi mutlu edecek aynı kalitedeyemek aynı kalitede giyim salicak
Fark etmez değişik değişik giyeriz kocaman dolabımız olur
Ama kocan dasevinir tabi
Aynı ev olsa bile ayrı odalarınız olmali
Aynen
Kocan ÇOK mu libidosu yuksek
Suriye'ye irana gidebilir isteyenler
Neden
Napalim çarşafmı giyelim
Katiller tecavuzculer uyuşturucu satanlar cezasizkaliyo önlemi oluşun ayrıca şeriatı bı araştırın
Onun için şeriatin gelmesine gerek yok başımızda doğru düzgün bir devlet adamı olsaydı yine cezasız kalmazdı git sen araştır burası laik bir ülke ve öyle kalacak
100 yıldır laik fakat bir gram mutlu olamadı insanlar
Önceden mutlu olduklarını ne biliyosun ayrıca laik olduğu içinmi mutsuz insanlar boş yapma ya şeriat istiyosan şeriatla yönetilen ülkelere git şeriat gelsin demesi kolay
Suriye ırak Mekke Medine bizimdi Libya bizimdi Bosna bizimdi slanik bizimdibulgaristan bızimdi
E tamam gidebilirsin işte oralara
Sen İsrail'e git ingiltereyegit bu vatan bizim
Rahatsız olan sensin ben değilim ben ülkemi seviyorum sen ikile
Senin dedelerin Yunan başbakanının koluna karısını takarken benim dedelerin savaştı ve biz gidecekmiş iz host yürüyün İngiltere'ye rahatsız olsanda şeriat gelecek
Biz adaletsizliğe karşıyız ab istemiyoruz
Türküm ben e*besil neyden bahsediyorsun sg m@l
Seni vatansız burası İslam diyari
Bok İslam diyarı Türkiye İslam ülkesi değil laik ülkesi cahil
Benn
Şaka bu arada
Sebebiyle cevaplayalım arkadaslar
Kapalı olmayı sevmiyorum
Kapanmayinda suçlular cezasizkaliyo açık cezaevi izin yine suça devam
Kapanma ama şeriat ne biliyomuzunuz
Evet
Mesela kızları kapatıp Afgan erkekler gibi oğlancı gay mı olmak istiyorsunuz ya
Sen lgbtli isen biz değiliz bı edep adap istiyoz çıplak gotun basın açarak gezme
Şeriatin neoldunu bi ogrenin de oyle yorum yapin be
Kim varsa İran’a gitsin
Sebep
Kimse gitmesin özgür bı ülke degilmi burası fikir özgürlüğü
Burası Mustafa Kemal Atatürk ün kalesi. Türkiye laiktir, ve laik kalacaktır…
Kaç darbe kaç 18yasin altindap çocuk yaşı buyututulup asıldı salcı bacılar asıldı kaç tecavüz cu cezasizkaldi 100 yıldır IMF batık bankalar hırsızlar serbest 100 yıldır dahaevvel 1 lira 200 dolara tekabulederken paramızın değeri kalmadı develasyonlar yazarkasalar 10yildir insanlar mutsuz
100yildir insalr mutsuz
100 yıldır yaşıyormusun sen? Mutsuzsan yol orada. Atatürk mü yaptı. Valla bu beyinle yaşamak çok zor. Haklısın.
Atatürk dediğin kim benim Atatürk üm oğuz kağan
Adını telavivsokalarinayazmazlar
Benim atam fatisultsn Mehmet benim atam Alparslan benimatam yavuzsultan selim
Anadolu'yu turklestirenosmanli Selçuklu
Haklısın.