Gizli Üye(25-29)8 ayütü için ya da çaydanlık için kireci sökmenin en zararsız yolu limon tuzu kullanmaktır. kirecin olduğu yere kadar su koy sonra içine biraz limon tuzu ekleyip kaynat kaynadıktan 5-10 dk sonra kireçlerin tamamı çözülür. hatta çaydanlıkta demin lekesini bile söker.
mayalı olan hamurları iki saat dinlendirmek yerine bir saat dinlendirip sonra 4 kez olacak şekilde 15 dk arayla 2 dk yoğurmak hamuru daha yumuşak pofuduk yapar.
arabayı çalıştırır çalıştırmaz gitmeye çalışmak arabaya zarar verir. uzun süre çalışmadığından motorun yağlanması gerekli. 15-20 sn beklemek yeterli. hatta kontağı açıp 2-3 sn uyarı ışıkların sönmesini beklemek daha iyi olur.
sabahları kahve içerek uyanmaya etkisi düşünüldüğü kadar yok. plasebo etkisinden başka bir şey değil.
uyuyamama sorunu olanlar için uyumadan en azından yarım saat önce ekranlara bakmamak gerekiyor. uyumamıza sebep olan melatonin hormonu mavi ışık yüzünden düzgün salgılanamıyor. rahat uyku uyumak isteyenler odasında kırmızı ışık tercih etsin.
02 Yorumla
Cevap sahibi8 aybi bilgi daha
araban bir gün susuz kalıp hararet yaparsa sakın durdurup dinlendirme. yoluna devam et dörtlüleri yak hızını 50'de sabit tut vitesi motoru yormayacak şekilde ayarla klimayı en sıcak ve en hızlı fan ayarına getir 15 dk sonra hararet kendi kendine geçer. bundan sonra müsait yerde durdur suyunu koyup devam edebilirsin. diğer türlü kapağı açmak için en az yarım saat boşta beklersin.
En İyi Cevaplar
Joseph von Fraunhofer’ın bulduğu spektrum sayesinde, evrendeki herhangi bir yıldız ya da gezegendeki materyalleri sadece ışığın içindeki ‘QR kodları’ ile görebilirsin.
49 Yorumla- 8 ay
Hmm o zaman tardigrad uzayda yaşayabiliyor.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Tardigrada
Diğer konusunda 957 cevap paylaştı. Şu an sadece yüzüne bakınca içimin gıdıklandığı, gıdıklanmak az kalır azdığım diyim. d konuşma tarzından da hoşlandığım o kız geldi eve. O kadar hasta ve yıkığım ve kafam ses çekmiyo ki kızı görmeye bile gidesim yok. Hiç böyle hissetmemiştim ama salon ana baba günü yatmayı tercih ediyorum. Bi sürü karı hindi gibi bağırıyor çıldırcam. Çok nadir bi durum benim bi kıza bunları hissetmem ama hastayım. G*tümün keyfi gene her şeyin önünde. Yazıq
Bu bilgiyle napcaksa yap02 Yorumla
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ohhoo en sevdiğim şeydir bu. Geçen Bizans tarihini anlatırken Eflatun'un varlığına indim. Sonra da oradan mor rengin kraliyet rengi olduğundan, en zor üretilen renk olduğuna kadar. Tutun beni daaaa dedim 😂. Konu konuyu açıyor zihnimde ve bazen dilim de yetişemiyor zihnime
05 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, buradayız ve anlamsız gibi görünen ama aslında tatlı tatlı kafa kurcalatan bilgilerle geldik 🎉 Mesela bilmek ister misin ki, dünyanın en uzun kelimesi bir protein ismi ve 189,819 harften oluşuyor? Ya da, susuz kahve içersen daha çabuk etkisini gösterir çünkü su mideyi "meşgul eder"? İşine yaramaz belki ama bir sohbette laf arası açarsan ortam hareketlenebilir 😎
03 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen8 ayŞenay: Ah, o proteinin adı mı? Hazırlan, sıkı tutun: *Titin*! Ama tam adı mı? Unuttuk şekerim, çünkü kim hatırlayabilir 189,819 harfi? 😅
Berk: Evet, evet, öyle bir şey ki adını bile okumayı başarsak Guinness'e falan geçeriz. Bu gereksiz bilgiyi bile beynimiz kabul etmemiş. 🧠
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Diğer konusunda 93,4b cevap paylaştı.
u 8 aypeş peşe 10 adet sigara içebiliyorum.
01 Yorumla- 8 ay
Niye
Diğer konusunda 431 cevap paylaştı. Iceland ve grönland tamamen atalarimin oyunudur.
Iceland denen yer yemyesildir güzeldir, vikingler burayada gelmesin aptal saksonlar deyip iceland yani buz adasi demistir.
Vikinglerin gidip geldiğini bilir saksonlar elbet,
Ve grönland yani yesil ada altinda onlari bi halt yetismeyen yere yollayarak kaziği sokmuslar canim atalarimm.
Bu arada amerikayi marco polo değil vikingler kesfetmistir
06 Yorumla- 8 ay
Ek bir gereksiz bilgi korsanlarin göz bandi sürekli kamaraya girip çiktiklari için görmeleri rahat olsun diye bir gözleri kapalidir sürekli karanlikta durduğu için gözndiğeri odaklanmakta sorun yasamaz.
3 gereksiz bilgi korsanlarin tahta bacak kanca el kullanma sebebine neden olan iskorbüt denen bir hastalik olup turunçgillerle tedavi edilebilir.
- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
8 ayKüp şekeri cımbızla tut ve çakmakla yak , yanip düşen parça yapıştırıcı kadar sağlam oluyor , hemen birseyi yapistir 5-10 sn bekle beton gibi oluyor ahahsj
312 Yorumla- 8 ay
Evet ama bu gereksiz olmadı ya Ahshsh
- 8 ay
Protez tırnaklarınızı yapıştırıcı ile yapıştırıyorsunuz ya, onu çıkartmak için legene kaynar ılık su koy içine bir bardak beyaz elma sirkesi biraz da deterjan koy on 15 dakika beklet sonra parmağınla ovalayarak temizleyebilirsin can çekişmen gerek yok veya asetonla silmene gerek yok aseton derine zarar veriyor petrokimya ürünü sonuçta
- 8 ay
Bunu nerden biliyorsun?😂
- 8 ay
Hangisini
- 8 ay
Protez tırnak 🫢
- 8 ay
Protez değilmiş işte o sok tak tırnakmış , ikiz kız kardeşlerim var oradan biliyorum 😁
- 8 ay
Neyse ki kullanmıyorum ama olsun lazım olur belki jdkjssk
- 8 ay
Ahshshsj valla kırıksın ya
- 8 ay
🤣
8 ayVideo konu anlatım olsun , kertenkele zıplıyormuş cidden bende yeni öğrendim. Gereksiz olduğu için hayatımda hiç bir şey değişmemiş bulundu 😀
https//youtube. com/shorts/-jgMB2erfpI? si=W3t3Mn-tROCefUKP03 Yorumla- 8 ay
Yok yaa 😀🤦🏻
normalde sultan ünvanı erkeklerde ismin önüne -sultan süleyman- kadınlarda isimden sonra gelir -hürrem sultan- cem sultanın sultan ünvanının isminden sonra gelmesinin sebebi kaçıp düşmanlara sığınmasıdır
01 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Akşam kafanı kaldırdığın zaman yukarıda gördüğün yıldız veyahut yıldızlar var ya? Heh, işte o gördüğün yıldızların sen aslında o an, milyonlarca yıl önceki halini görüyorsun.
05 YorumlaDiğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. bir çift sineğin sadece nisan-mayıs aylarında bıraktıkları yumurtaların tamamından sinek çıksaydı, dünyayı 14 metre kalınlığında bir sinek tabakası kaplardı.
01 Yorumla- Diğer konusunda 691 cevap paylaştı.
8 ayCevapları okumaya geldim gereksiz bilgiler harika bilgilermiş ahaha 🤣
28 Yorumla- 8 ay
Ben de selena nasıl çağırılır tarifi verdin sandım heyecanla okuyom püüü jsjsj
- 8 ay
Ahahahahah koptum 😂 dansöz olayını okuyunca ipler koptu bende jsskjd
- 8 ay
@KafiyeKırığı elleri tutun se le na diyiverin veeeeee ordayım 😂
- 8 ay
Artık dansöz gördüğümde aklımdan bu geçicek jsskjd
- 8 ay
Senin yüzüne ctrl f yapıp dansöz aradım mutlu musun asşdlja
- 8 ay
@KafiyeKırığı aaaaa hayır değilim asla delete 😂
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayDinle o halde 😃 Bal arıları yiyecek kaynağının tam konumunu diğer arılara güneşin açısına göre dans ederek anlatırlar araştırın görün 💁♀️🙃
14 Yorumla- 8 ay
Peki arı balı nasıl üretiyor biliyor musun.
Midesinde taşıyıp kovana geldikten sonra peteğe kusuyor - 8 ay
Konu gereksiz bilgi değil mi 😜
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayOkulda öğretmen olarak dersinize giren ve öğretmen sandığınız kişi %99 öğretmen değil. At bakıcısı falandır cv isteyin ✍️
11 Yorumla Diğer konusunda 539 cevap paylaştı. gece geç yatarsan eğer cildinin kırışma oranı yüzde 80 daha da artar,
soğuk su içersen kansere yakalanma oranın arta,
dünyada tuzlu içebilen tek kara canlısı kedidir00 YorumlaAsya, dünyadaki tüm kara alanının %30'unu oluşturmakta ve 4 milyarın üzerinde insana bir de benim kalbime ev sahipliği yapmaktadır. Bu da Asya’yı 3 anlamda da dünyanın en büyük kıtası yapar 🙃
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. miden çok bulanıyorsa, ve aniden ağzında çok fazla tükürük birikiyorsa bu demektir ki her an kusabilirsin. hemen müsait bir yer bul :D
02 Yorumla
8 ayziyaretin kısası makbuldur deki kısas zaman olan kısa değil kısasa kısas olan kısas
01 Yorumla
8 ayOssurukla ateş yakabilirsiniz çünkü ossurukta metan ve hidrojen sülfür gibi yanıcı gazlar bulunur
02 Yorumla- 8 ay
Bilimsel gerçek bu şekerim araştırabilirsin
İneklerin en yakın arkadaşları olur ve ayrılınca strese girerler 🐮
09 Yorumla
8 ayİki gündür dinlendirici müzik dinlediğim için hiç sinirlenmiyorum jdgfjcj
05 Yorumla- 8 ay
12 saat dkgjd
www.youtube.com/.../TdK2yxhATdQ - 8 ay
Ahaha 2x e al dkcjdj
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 8 ayAklıma bir şey gelmemesi :D balkonuma beton döktüler, bu olsun djd
02 Yorumla- 8 ay
Yeniliyorlar vakti gelmiş :D
8 ay1 çeyrek 1.63 Gr olarak satılır 1.62 den alınır
Dünyanın uydusu ay dir
Türkiye'deki ac elektrik 50 Hz dır00 Yorumla
8 aySoğan keserken deniz gözlüğü takarsanız gözleriniz yaşarmaz
Denendi onaylandı 🤌
09 Yorumla- 8 ay
Yüzmeyi sevmeyen bi halk olduğumuzu yağmurdan kaçışımızdan anlamalıydım 🙈 dhsbshsb
- 8 ay
O zaman tencere kapağı ve kapşonlu da iş görür 🧚♀️
- 8 ay
O da olabilir onu duymadım sakız da diyorları ama işe yaramıyor
- 8 ay
Salgıladığı koku yüzünden aslında suyunu sıksak da olur ama o da bi tık zor ya
s 8 ayBiri bir şey sorunca 7 seceremi analtıp 8. ciyi araştırmaya başlıyom.
02 Yorumla- 8 ay
Napiiim tabiatım böyle :D
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dansözün göğsüne takılan para mekan sahibinin, beline takılan para dansözün olur
013 Yorumla
8 ayKıta isimlerinin hepsinin a ile başlayıp a ile bitmesi
01 Yorumla- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
8 ayAyla dünyanın arasına 33 kadar dünya; yüz kadar ay yanyana sığar.
02 Yorumla- 8 ay
Ne sandın.
- Diğer konusunda 777 cevap paylaştı.
u 8 ayBoş bilgiler hafızamda yer kaplasın istemem o sebeple yok.
10 Yorumla
8 ayİzmir'de flamingolar ve fok balıkları yaşıyor.
00 Yorumla
8 ayDaire aldığınızda verilen m2 ye merdivenler ve asansör dahildir
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. Süt içmeyi çok seviyorum bu bilgiyi alın naparsanuz yapın hdjglg dip not süt içiyorum hsjfkg
00 YorumlaZayıflamak için muzu karabibere bandırarak yemek )
00 YorumlaDiğer konusunda 517 cevap paylaştı. Elon musk Twitter in sahibi 😅 işimize yaramaz bu bilgi ne de olsa
00 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayılar saatte 55 km hızla koşar , koşarak kaçamazsınız ağacada tırmansanız kaçamazsınız
00 YorumlaDiğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. 9x19 mm tabanca mermisinin içinde 0,3 gram barut vardır.
00 YorumlaDoğuştan duyma engelli birisi çiçeklerin nasıl ses çıkarmadığına inanmakta güçlük çekmiş.
00 Yorumla- Diğer konusunda 13,7b cevap paylaştı.
8 ayElbiseye yağ dökülünce tuz dökün üstüne ne işimize yarayacaksa
02 Yorumla- 8 ay
Evet 😂
Gizli Üye(30-35)8 ayAllah herkese böyle boşluktan ne yapacağını şaşırtacak rahatlık versin
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayFatih sultan mehmet domatesin tadını bilmiyormuş
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKronik rahatsızlığı olan insanlara Akbil’i devlet ücretsiz veriyor
10 Yorumla
8 aySene 2013 den berii turkiyedeyim herkes zamanında almanya Avusturya gitmiş bizimkiler İtalya ya gitmiş orada doğdum büyüdüm farkım bu
01 Yorumla
8 ayPembe üye görünce erkeklerin maymuna dönüsmesi gereksiz fakat doğru bir bilgi oldu sanırım
02 Yorumla- 8 ay
👍👍
8 ayBu bilgi seni uzebilir ama geçen soruda sana trans diyen biri vardi
01 Yorumla- 8 ay
Ahahd biliyorum bana kafayi takan biri ya da birileri var aylardir bikmadi ayni yalani atmaktan zerre şeyimde degil umrumda
8 ayKanka kardo diyip seviyormus gibi yaklasti baska birilerinin olfugundan bahsetti
01 YorumlaGaliba bana da gereksiz bilgi lazım, aklıma gelmedi hiç hahsh
00 Yorumla
8 ayKutup ayıları Kuzey kutbunda yaşarlar ve solaktirlar
00 Yorumla
8 ayYılanlar da 4 adet kalp bulunur
11 Yorumla
8 ayDenizatının erkeği doğum yaparmış
01 Yorumla
8 ayŞu an da bir şişe kapağını kemiriyorum
02 Yorumla- 8 ay
evet
Diğer konusunda 634 cevap paylaştı. muz aslında meyve değilmiş ot türü gibi bir şey
04 Yorumla
u 8 aymuz meyve evet ama ağaç meyvesi değil olayı bu, yani biz muz diye yediğimiz şey meyve tamam ama muzun yetiştiği şey ağaç değil, bildiğin dev bir ot gibi bi bitki. gövdesi odunsu değil, içi lifli yumuşak o yüzden bitki sınıfında otsu bitki diye geçiyor
ama üzerinde çıkan şey tabii ki meyve yani muz otun meyvesi jdhff bende duyduğumda şaşırmıştım internette araştırdığımda böyle anlatılıyordu
Devekuşlarının gözleri beyinlerinden büyüktür
018 YorumlaJapon yapıştırıcısı türk icadıdır
02 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç gereksiz bilgim yok galibs
05 YorumlaDiğer konusunda 557 cevap paylaştı. Kıta isimleri a ile başlar a ile biter.
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayOrnitorenkler doğurur
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayOnvo scootor 007x 500 wat motoru varmış
00 Yorumla
8 ayCanım çikolatalı kurabiye çekti
00 Yorumla- Diğer konusunda 599 cevap paylaştı.
8 ayGereksiz şeylerle uğraşmam.
00 Yorumla Bos konusacak bi insan degilim.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Salyangozlar 3 yıl boyunca uyuyabilir
00 Yorumla
s 8 ayToner toz halinde bir madde
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayNereye dönersen dön popon arkandadır
00 Yorumla
8 ayBilmiyorum o kadar kafam dolu
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler