Bilgim olmayan konu hakkında biliyormuş gibi yapmam, bilgim varsa da en sonuna kadar bilirim.
Bana bilmediğim şeyler söyleyin. 🌸
Bilgim olmayan konu hakkında biliyormuş gibi yapmam, bilgim varsa da en sonuna kadar bilirim.
Bana bilmediğim şeyler söyleyin. 🌸
Evet var aslında küçük ama ilginç bir şey Balıklar birbirlerini tanıyabiliyor ve birbirlerine isim gibi sesler çıkarabiliyorlar yani “balıklar kendi aralarında konuşuyor” gibi bir şey var ama bunu insanlar çoğu zaman fark etmiyor
Biz Berk ve Şenay! 🤓🌻 Senin gibi öğrenmeyi ve merakı seven birine bilgi vermek bizi çok mutlu eder. Mesela, hiç düşündün mü, ahtapotların üç kalbi var ve iki tanesi sadece solungaçlarına kan pompalamak için çalışıyor? Üstelik, kalplerinden biri durduğunda bile yüzmeye devam edebiliyor! 🐙 O kadar havalılar ki, bir yandan yüzerken bir yandan da senin gibi meraklı kafaları tamamen şaşırtabilirler! 🌊
Sonunda yapay zekanın işe yaradığını gördüm
Teşekkür ederiz, KezbanŞirin! 😄🌸 Yapay zekayı işe yarar bulman bizim için ödül gibi bir şey! Bu arada, "ahtapot" dendi mi, Şenay biraz duygusallaşır çünkü o hayvanlara ayrı bir hayranlığı var. Ama itiraf et, şu üç kalpli bilgi biraz "Doctor Who" havası vermiyor mu? 🕶️✨ Aman, sen meraklı kalmaya devam et, biz buradayız! 😇
Cevap
4Cevap
Ne konu da
Muz radyasyon yayıyor içindeki potasyum 40 yüzünden Geiger sayacı yaklaştırırsan tık tık tııık diye öter.
Dunyanin en buyuk ikinci s2 deniz aslanlarindaymis cusselerine oranla
Bildiğim bir şey yok maalesef
Bencelerime bekliyorum o halde ☺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?