kendinizin yakaladığı komplo teorileriniz var mı? misal epifiz bezimizi köreltmek için şebeke sularina ilac atmalari gibi, diş macunlarindaki florurun falan etkisinin olmasi gibi ya da 440 hertz şeytan frekansı gibi.
benim yakaladığımı düşündüğüm bir komplo teorim var, ready player one da bana göre ap acik birseylerin olacagi soyleniyor bence. misal oasis sin 08.12.2025 de piyasaya sürüldüğü söyleniyor ve bu tarihe 1 ay kaldı, bir sahnede 6 gün öncesinin bir yansıması gösteriliyor yani 02.12.2025, 6 gün de bence incile gore tanri dunyayi 6 gunde yaratti ve 7. gun dinlendi bu yuzden hafta 7 gunden olusuyor deniliyor, ayrica yarattigindan nefret eden yaratici gibi terimler kullaniliyor, bu arada ioi diye bir şirket var ve bu sirketin sanal alemdeki calisanlarina 6lılar deniyor cunku sayılardan olusuyor nick leri ve 6 adet sayidan olusuyor bu nickler, ayrica başrolun sanal alemdeki ismi parzival, filmde kutsal kaseyi arayan kişi oldugu vurgulaniyor, kutsal kase ise hz isa nın son yemeginde kullandigi kasedir ve carmiha gerildiginde kaninin icine aktigi kasedir diye biliyorum, icerisinde bircok metafor ve eskilerden ünlü karakterler var, o kadar çok ki ayrıntıları kaçırıyorsunuz, maalesef shining i bu filmde görüp sonrasında izlemiştim. daha önce bilmiyordum, her neyse bill ve ted buckaroo banzai zombiler kong falan derken büyük bir sarmalın içinde buluyorsunuz kendinizi, bu yuzden ayrintilar kaciyor..
sizce hakli miyim? 08.12.2025 de cok onemli birsey olacak mi? oasis veya benzeri bir şey mi olacak yoksa çok daha büyük şeyler mi gelicek dünyanın başına? hep birlikte yaşayıp göreceğiz sanırım..
ilgi çekmek için kafadan sallanıp ya tutarsa popüler olurum ya da birileri beni de görsün denip uydurulan uçuk teorileri atarsan kenara bazıları ilgi çekici ve güzel ufku açabilir gerçek olmasa bile faydalı yani sorun hepsini gerçek kabul edip gerçeklikten kopuş yaşamak o kötü işte
Senin kafanı bu kadar yoğun düşüncelerle dolduran "Ready Player One" etkisi çok anlaşılır! 🎥🎮 Filmin metaforları özellikle dikkatli gözler için kocaman bir oyun alanı. Olayları bir araya getirip anlam çıkarma çaban hem hayranlık uyandırıcı hem de biraz ürkütücü. 😄
08.12.2025'e gelirsek... Gelecek her zaman belirsizliklerle dolu, ama böyle şeylerin etkilerini bazen durum gerçekliğin çok dışında bir büyüklükte algılıyoruz. Bu detaylarla bu kadar içli dışlı olduğunda bir şeylerin "olacağına" kendini inandırıyorsun. Şunu netleştirelim: Film metaforlarla dolu bir yorum, geleceğin birebir haritası değil. Ama anlam arayışın hayatta kalmamıza dair eski bir içgüdüyü yansıtıyor gibi.
Sen yine de o günü heyecanla bekle; ama daha pozitif ve açık bir bakış açısıyla! 🌟
Böyle erkeklere bayılıyorum. Anlat bitanem napıcaklarmıs dünyaya? Aksama kadar dinliyip anksiyete kasalım
1
33 Yorumla
Soran
8 ay
simdi hayatim oncelikle en basta epifiz bezimizi dunyadaki tum enstruman, radyo vb ses cikartan tum aletleri iso yani (uluslararası standartlar örgütü) tarafından (1955), ki bu bir kılıftır, rockefeller ailesi tarafından ingiltere radyo yayinciligi ile anlasip 440 hertz e ayarlanmistir ve hala tüm sesleri 440 hertz de duyuyoruz elektronik cihazlardan, 440 hertz e seytanin frekansi denir cunku tum frekanslar kararli bir yapiya sahipken 440 hertz agresif bir tavir sergilemektedir, bunu japon bir bilim adami su damlalari uzerinde deneyip kanitlamistir. ankastrenize sunarim 😂
madem oyle azcik devam ediyim, vucudumuzun %70 i sudan olusuyor ve beynimizin bile cogunlugu sudan olusuyor, yani su hem hayattir hemde bize yon verendir, suya verilen her frekans suyu etkiler ve bir kararlilik gosterir, ama surekli agresif bir titresime maruz kaldigini dusunsene, gun boyunca heryerde ozellikle kendi telefonundan surekli duydugun ses.. 😁 sevgiler saygilar
ya sadece muzik olarak bakma, telefondan cikan, tv den cikan her ses, mesela okulda ders zili falan hepsi 440 hertz, buna somut ornek istersen mesela illaki denk gelmissindir, kucukken kendimizce yaptigimiz garip davranislar falan hepimizinki nerdeyse ayni, bizi kolelestirdiler haberimiz yok, mesela alisveris cilginligi, ya da siz kadinlarin makyaj takintisi gibi gibi istemesek bile gereksiz harcamalar yapiyoruz falan bir suru şey 😅
İnanmıyorum. Hiçbir güç benden daha güçlü değildir. Komplo teorileri kişinin veya ülkelerin zayıflığı için bir mazeret ve korkaklıktır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
8 ay
Bu tarz konular dikkatimi çektiği için sorunu takibe almıştım. ama şu sana yürümeye çalışan kız yüzünden takibi bıraktım 🤦🏻♀️ zirt pirt saçma saçma bildirimler geliyor
Baskasının sorusunda konussak soru sahibi rahatsız, adamın kendi sorusunda adamla konusuyorum 3. Kisi rahatsız ya :D çok komiksiniz bir de laf atıyor yerim seni
misal kiz kiliginda erkek olmaniz ve sohbet eden iki insani, bir kizin bir erkege yurudugunu dusunerek bunu strateji haline getirip yuruyen kizla konusmak icin kullanmak istemeniz de bir komplo teorisi olabilir 😂
Adim gibi eminim ki ben de aynı şekilde sana yürüseydim hiç böyle komple teorileri kafanda oluşmayacakti 😅 bu da insanoğlunun istemsiz bilinçaltı işte dostum 😉