Komplo teorilerine inanır mısınız?

kendinizin yakaladığı komplo teorileriniz var mı?
misal epifiz bezimizi köreltmek için şebeke sularina ilac atmalari gibi, diş macunlarindaki florurun falan etkisinin olmasi gibi ya da 440 hertz şeytan frekansı gibi.

benim yakaladığımı düşündüğüm bir komplo teorim var, ready player one da bana göre ap acik birseylerin olacagi soyleniyor bence.
misal oasis sin 08.12.2025 de piyasaya sürüldüğü söyleniyor ve bu tarihe 1 ay kaldı, bir sahnede 6 gün öncesinin bir yansıması gösteriliyor yani 02.12.2025, 6 gün de bence incile gore tanri dunyayi 6 gunde yaratti ve 7. gun dinlendi bu yuzden hafta 7 gunden olusuyor deniliyor, ayrica yarattigindan nefret eden yaratici gibi terimler kullaniliyor, bu arada ioi diye bir şirket var ve bu sirketin sanal alemdeki calisanlarina 6lılar deniyor cunku sayılardan olusuyor nick leri ve 6 adet sayidan olusuyor bu nickler, ayrica başrolun sanal alemdeki ismi parzival, filmde kutsal kaseyi arayan kişi oldugu vurgulaniyor, kutsal kase ise hz isa nın son yemeginde kullandigi kasedir ve carmiha gerildiginde kaninin icine aktigi kasedir diye biliyorum, icerisinde bircok metafor ve eskilerden ünlü karakterler var, o kadar çok ki ayrıntıları kaçırıyorsunuz, maalesef shining i bu filmde görüp sonrasında izlemiştim. daha önce bilmiyordum, her neyse bill ve ted buckaroo banzai zombiler kong falan derken büyük bir sarmalın içinde buluyorsunuz kendinizi, bu yuzden ayrintilar kaciyor..

sizce hakli miyim? 08.12.2025 de cok onemli birsey olacak mi? oasis veya benzeri bir şey mi olacak yoksa çok daha büyük şeyler mi gelicek dünyanın başına?
hep birlikte yaşayıp göreceğiz sanırım..

https://youtu.be/-uPa6Ssiofw?si=OXPP35WE3B5Gbes5