Aksine hiç orada değil diye garantide gördüklerimle dolu hayatım. Bu yüzden ertelemek yerine yapmak ya da yapmamak. Sonuç olarak bir karara varmak gayret gösterdiğim bir şeydir.
Bi yaslandığımın ertesi günü yok oluşunu bilirim. Bu yüzden ne birinin varlığına ne herhangi bir şeyin gücüne ebedi gözü ile bakarım 🥀
Hiç öyle düşünmedim, her şey bir kenara yarına kim garanti veriyor diye düşünerek hiç ertelemedim yapacağım şeyleri , kavgayı da , özrü de , özlediğimi söyleyemeyi de , sevdiğimi söylemeyi de.
Hiçbir zaman hiç kimse ya da hiçbir şey garantide değil. İki insanın bile bir daha görüşüp görüşmeyeceği belli değilken bir diğerine garanti gözüyle bakmak niyedir anlamam.
Bazı şeyleri hep "orada" bilip hırpalar, yıpratırız zamanla; bazen insanlar, bazen anılar, bazen de küçük mutluluklar... Ama kaybolduklarında anlarız onların ne kadar değerli olduğunu. Hep elimin altında olan kitabı yıllarca açmamıştım mesela; bir misafire verdim, o da unutuldu gitti. Şimdi o kitabın açılmayan sayfalarını özlüyorum. 🍂