Diğer Yeni yılı kimin koynunda karşılayacaksınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben Cemalımın koynunda hoş geldin diyeceğim 2026 yılına Güncellemeler7 ay Cemalım size selam söylüyor Yeni yılı kimin koynunda karşılayacaksınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her saniye her aldığım nefesimde olduğum gibi eşim @aşksonsuzum♥️ 1 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Edepsize bak, kendi koyun koyun geziyor da bizi de kendi gibi sanıyor 0 0 Yorumla
SadeeBenn Takip Et Bilge Yaş: 25 7 ay Diğer konusunda 318 cevap paylaştı. Sana fark etmeyecektir ayrıca kucakta denemelisin alışık olmalısın 😂😂 0 2 Yorumla Soran 7 ay Senin kadar tecrübeli değilim ki bne Yorumla SadeeBenn 7 ay Tabi tabi olmadı eoggy denersin, yabancılık çekmeden hemde 🤣🤣 Yorumla
Serkozican34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% 7 ay Diğer konusunda 521 cevap paylaştı. Senin koynunda bebeğim 0 2 Yorumla Soran 7 ay Cemalım kızar Yorumla Serkozican34 7 ay Evli misin Yorumla
Ozişkoo Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 7 ay Yastık ağam laf baş başayız her zamanki gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Ben annemle evde kutlucam onun koynunda olurum 1 4 Yorumla Soran 7 ay Annen güzel mi Caemal Cevap sahibi 7 ay Evett Soran 7 ay bize katılsanız Cevap sahibi 7 ay Başbaşa daha güzel
LosTShelbyy Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Cemal ne aw 0 5 Yorumla Soran 7 ay Erkeğimin adı Yorumla LosTShelbyy 7 ay Cemal 🤣🤣 Yorumla LosTShelbyy 7 ay Senin isim ne Ayten felan? Yorumla Soran 7 ay Hümoş ben Yorumla LosTShelbyy 7 ay 😄😄 Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 7 ay Diğer konusunda 752 cevap paylaştı. Cemal kim 0 5 Yorumla Soran 7 ay Kainatın en yakışıklı ve döşü kıllı adamı Yorumla Zuzummm06 7 ay Ovvv 😂😂hayal dunyaları geniş Yorumla Soran 7 ay Cemal sizi sollar Yorumla Zuzummm06 7 ay Ayten yapma ayten Yorumla Zuzummm06 7 ay As Yorumla
Spedios Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 7 ay CeMal mı 0 3 Yorumla Soran 7 ay Cemal evet adamın ham maddesi Yorumla Spedios 7 ay Bana daha çok adamın son 2 harfi gibi geldi Yorumla Soran 7 ay Sen ne anlarsın ezik ya Cemalı ben bilirim ben Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Bebeğimle 3 15 Yorumla Batuhann34 7 ay Bebeğin kim Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Batuhann34 bebeğim işte nesini anlamadın Yorumla Batuhann34 7 ay Anlatsana sjshs Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Batuhann34 Türkçe zaten bebeğim, suri misin😂 Rus musun Yorumla Batuhann34 7 ay Zenciyim aşkım shshshs Yorumla Batuhann34 7 ay Bekliyorum hadiiii😂burda anlatma Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Batuhann34 iyy hiç sevmem. Düşman başına karanlıkta korkarım Yorumla Batuhann34 7 ay Burdan konuşmayalım bekliyorum gel 😂 Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Batuhann34 Türkçe anlamiyorsun sen var zenci olmak😂 Yorumla Serkozican34 7 ay Bebeğin olaydım koynunda Yorumla Batuhann34 7 ay Sen anlamıyorsun 😂😂mesaj at😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Batuhann34 ben var Türk sen var zenci olmak, no no no 😂 Yorumla Serkozican34 7 ay Benide görsen arada 😃 Yorumla Batuhann34 7 ay Sen gel ben anlatacağım sana tüm gerçekleri 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Serkozican34 bak Batuhan da istiyor birbirinizi idare edin onun sana senin ona ihtiyacı var belli ki🤣 Türkçe de anlamıyor yazık sen anlativer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Her saniye her aldığım nefesimde olduğum gibi eşim @aşksonsuzum♥️
Edepsize bak, kendi koyun koyun geziyor da bizi de kendi gibi sanıyor
Sana fark etmeyecektir ayrıca kucakta denemelisin alışık olmalısın 😂😂
Senin kadar tecrübeli değilim ki bne
Tabi tabi olmadı eoggy denersin, yabancılık çekmeden hemde 🤣🤣
Senin koynunda bebeğim
Cemalım kızar
Evli misin
İsim verme Tezcan
Yastık ağam laf baş başayız her zamanki gibi
Ben annemle evde kutlucam onun koynunda olurum
Annen güzel mi Caemal
Evett
bize katılsanız
Başbaşa daha güzel
Cemal ne aw
Erkeğimin adı
Cemal 🤣🤣
Senin isim ne Ayten felan?
Hümoş ben
😄😄
Cemal kim
Kainatın en yakışıklı ve döşü kıllı adamı
Ovvv 😂😂hayal dunyaları geniş
Cemal sizi sollar
Ayten yapma ayten
As
CeMal mı
Cemal evet adamın ham maddesi
Bana daha çok adamın son 2 harfi gibi geldi
Sen ne anlarsın ezik ya Cemalı ben bilirim ben
hamsi (kedi)
Bebeğimle
Bebeğin kim
@Batuhann34 bebeğim işte nesini anlamadın
Anlatsana sjshs
@Batuhann34 Türkçe zaten bebeğim, suri misin😂 Rus musun
Zenciyim aşkım shshshs
Bekliyorum hadiiii😂burda anlatma
@Batuhann34 iyy hiç sevmem. Düşman başına karanlıkta korkarım
Burdan konuşmayalım bekliyorum gel 😂
@Batuhann34 Türkçe anlamiyorsun sen var zenci olmak😂
Bebeğin olaydım koynunda
Sen anlamıyorsun 😂😂mesaj at😂😂😂
@Batuhann34 ben var Türk sen var zenci olmak, no no no 😂
Benide görsen arada 😃
Sen gel ben anlatacağım sana tüm gerçekleri 😂😂
@Serkozican34 bak Batuhan da istiyor birbirinizi idare edin onun sana senin ona ihtiyacı var belli ki🤣 Türkçe de anlamıyor yazık sen anlativer
vayy
Sanırım yastığı skcm