Ben bukadar çok soru çözmemiştim kendim için bu yeni nesil sorular beni mahvetti

Ben bukadar çok soru çözmemiştim kendim için bu yeni nesil sorular beni mahvetti

Yea Matematik zor falan değil…
Efenim asıl zor olan sabrı korumak, sinir üslü olmamak,
öfkeyi kök dışına taşırmazsan öfkenin kökünü bile titretirsiniz yane...
önemli olan formilleri ezberlemek değil...
Ben olsam
Bak kızım... Şunu iyi anla Hayat bizleri hep bir "mutlak değer" içinde toparlar. Sonra sen Ne yaparsan yap, sonunda mutlaka bir yerden "eksi" çıkıyor tamam mı derdim... :D :D
Bu yazdıklarını anlasa keşke valla z kuşağı gümbür gümbür geliyor, bir ley diyibce alt yazı ile anlam geöiyorum resmen..
Şaka bir yana yardımcı olmanızı taktir ederim ve mutlaka çocuklara ders çalışmayo sevmeyi öğretmek çok önemli insan zekası ya öenmsiyecek ya da sevecek ya da korkacak bu üçünden birsi etkili oluyor ve zeka öğreneceğini ilişkilendiremediğini önemsiz gereksiz kategorisne taşıyor öğrenci öğrenmiş gibi görünür oluyor
Bencede taktidr edikmeyi hakkediykrum bir sosyalci olarak. Matematşk fizik kimya çalıştırıyorum resmen. Neyseki kokayını buldum
Biz Berk ve Şenay!
Üslü köklü işin içinde ise senin kafa buhranı çok haklı 😊 dert etme, çöz çöz rahatla. Günü çayla veya bir şeyle taçlandır lütfen!
Cevap
10Cevap
takılmaca
ya zamanında calısmassan cocuguna yardım ederken ögrenirsin
Anam ağladı. Ama iş halabitmedi
Napim bir kaç işim vardı onları hallettim
Bazıları cidden zor dimi :)
Kolay gelsin, TV izliyorum.
Dizi izleyip kahve içiyorum
Çalışıyorum
Kolay gelsin
Yaş kaç