Yargılamayın lütfen
Babam vefat etmiş
Evli olduğu kişi üvey babam
Babam vefat etmiş
Evli olduğu kişi üvey babam
sakın ama sakın bak kimseye söyleme, çünkü eğer bir kişiye bile söylersen ilerde bunun pişmanlığını çok çekeceksin. bu seçimi annen yapıyor bu onun hayatı öncelikle kimse ona hiç bir şey yapamaz. babana söyleme belki de baban daha kötüsünü yapıyordur bilemezsin. ve eğer aile içinden bir kişiye bile söylersen annene olan bakışı mide bulandırı hale geleceğinden ondan tamamen soğur ve kimse annene saygı duymamaya başlar ondan uzak kalırsa ve hatta annen bunu aileden birisinin öğrendiğini öğrenirse eğer bu onu büyük bir yıkıma üzüntüye hatta intihara bile götürebilir, hiç bir şey için ailenin düzeninin bozulmasına değmez inan bana. bazen yalanların üstü örtülmeli, babana dediğinde annene vereceği zarardan kendin ne kadar pişman olursun bunu da düşün. ve bundan 5 yı sonra iyi ki susmuşum diyeceksin güven bana.
Cevap
10Cevap
Banane kimle ne halt ediyorsa etsin derim böyle bir anneden çıkan çocuk olsam ahlaki değerlerim pek olmazdı diye düşünüyorum
İşte ahlaki değerlerim var benim aileme kültürüme uygun bi insanım
Kültürüm değil de iç sesim bunu kabul etmemem gerektiğini ve onunla iletişimimi kesmemi söylüyor
Bak bunu yapabilirsin istemediğin insanlarla iletişim kurmamak en doğal hakkın ama kendi değerlerine uymuyor diye onların hayatına burnunu sokmak kimsenin hakkı değil ne yaşadığını bilmiyorsun neden bunu tercih etti bilmiyorsun sadece gördün ve kendine göre yanlış olduğuna karar verdin yapacağın şey uzaklaşmak
Anennin sorunu senin değil. Üvey baban ile annenin ilişkisi, susuyoruz unutuyoruz
Unutamıyoruzz beynim izin vermiyor
Anan 7 kocalı hürmüz yolunda devam ediyor anlaşılan 😂
Abicim burada bir sıkıntı yok ki. Nikahı olmasa bile yatar çünkü reşit. Kimse karışamaz
Olgun kadınlar doyumsuz aç olurlar normal bence ahhhh ahhhhhhh
Ee üvey babanımı aldatıyo?
Evet
Aldatmanın sebebi mi olur lan durup dururken kimse kimseyi aldatmaz diyor bir insana hissin kalmadıysa sorunlarınız varsa ayrılırsın sonra istediginle istediğini yaparsın ihanetin bahanesi mi olur 0rsbuluk işte 😀
Kocasıyla mı yatıyor yani?
Anne herşeyi biliyorum derim
Nerden biliyon?
Başka biri ile Konuşmalarını gördüm
Yattigindan emin misin belki sadece istektir
Eminim
Ya görmezden geleceksin ya da söylersin annene herşeyi biliyorum diye olay açılır
Saygi duyman lazim.
sen karışma.
Zorrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar