Birbirimizi çok sevdiğimiz (yada ben öyle sanıyordum) sevgilim bana yakınlaşmaya çalıştı. Kendimi geri çekince kollarımdan tutup daha da yaklaşmak istedi. Ne yapıyorsun diyip ittirdim. Saldırmaya çalıştı resmen. Kendimi çok kötü hissettim hemen gittim yanından aradı açmadım. Mesaj attı kendimi kaybettim biran, Özür dilerim dedi. Affetsem yine aynısını yapar mı?
Cevabın nedir?
+1 yılBu gibi soruları çok görüyorum cevap yazmıyordum ama senin aracılığınla yorumumu yapayım..
Sevgili Kızlar/Kadınlar/Hatunlar
Fark ettiyseniz üç kategoriye ayırdım şöyle ki;
Eğer Bakire iseniz,
Sizin düşüncenizde kendimi eşime saklıyorum ve benim ilkim olsun istiyorum diyorsanız, şunu üzülerek belirtiyorum ki %20 lik bir oranda erkek bakiredir. ya görücü usulu takılın ya da şans bu riski alın.
Eğer Kadın ve Hatun iseniz,
Zaten belli bir görüşe ve fikre sahipsinizdir cinsel hayat anlamında size uygun olanı bulup uzun soluklu bir ilişki yaşayın.. Erkeğinize ait olun tabi ki o da size. ,)
Sonuç olarak, cinsellik doğal bir ihtiyaçtır, bu illa ki cinsel birleşme olarak algılanmasın her insan mutlaka bu ihtiyacı anladığı zamanlarda kendine göre giderir erkeklerde de kadınlarda da masturbasyon/rahatlama tekniği vardır. Gözlerden uzak tek başına bir yerde yapar yapacağını ama mutlaka yapar.
Senin soruna gelince de ,
Bu çocuk zirve de yaşıyor artık yetmiyor tek başına rahatlaması seni arzuluyor şuda gözden kaçmamalı ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz mutlaka bilerek veya bilmeyerek birşey yapmışsın ki bu onu tetiklemiş biraz daha dikkatli ol eğer bakireysen ve çocuğa güvenmiyorsan kes ilişkini çünkü ileride daha ciddi ataklar olacaktır.
Sevgiler.
ESMER!04 Yorumla
Soran+1 yılBen onu tahrik edici tetikleyici hiçbir şey yapmadım. Ayrıldım zaten
- +1 yıl
Hayırlısı olsun, doğru bir karar vermişsin !
Soran+1 yılSağolun
- +1 yıl
sende sağol.
En İyi Cevaplar
+1 yılBak şimdi erkeklerin de bir tahrik sınırı vardır.
Eğer tahrik sınırını atarsan erkek bunu seninde niyetim varmış gibi algılayabilir, bunda anormal bir durum söz konusu değil.
Çünkü bayanlar çoğunlukla bize siz de erkek misiniz erkek ddediğin kadınına hükmetmeye ve ona sahip olmalı diyorsunuz.
Bide ben erkek olsaydım seni evire çevire muhabbeti de cabası.
Hem gazı bize verin hemde size dokunmaya kalkınca bana tecavüz etmeye çalıştı deyin.
ERKEKLERE ÇAMUR ATMAK BU KADAR KOLAY BU ÜLKEDE!13 Yorumla
Soran+1 yılSen ne saçmalıyorsun ya manyak mısın? Ben tahrik edici hiçbir şey yapmadım yemin ederim
- +1 yıl
Ahahha adamlar hayvanlara tecavüz ediyo? Noluyor hayvanlardamı tahrik ediyor sizi... İğrençsiniz hepiniz
- +1 yıl
Ben insanlardan bahsettim, hayvana niyetlerin ne mahluk olanlardan değil.
Tahrik yoksa işin içinde o zaman bende bu kadar kendine sahip olamayan bir erkeğe ikinci ŞANSI VERMEMEMELİSİN!
Bu az önceki arkadaşın örnekte verdiği gibi hayvana bile göz dikebilecek bir insan olabilir.
Yollarınızı ayırın bu senin için daha iyi olacak.
ne demek kendini kaybetmişmiş sana bişi diyimmi seven insan bunu yapamaz kıyamaz ya sevdigine yok böyle bişey sakın affetme ztn affetmemişsin aşıksın belki ama daha karşına ne erkekler çıkacak böyle şerefsizlere kendini harcatma derim ben 3gün aglarsın onun ardından sonra daha iyisi mutlaka karşına çıkar Allah gönlüne göre versin
41 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun Sağol
Tecavüz etmeye çalışmış bildiğin hayvanoğlu hayvan bu. Bana denk gelmiyorlar ki geberteyim.
36 Yorumla
Soran+1 yılBitti tamamen
- +1 yıl
Cok guvenme kendine adami s... ler bu memlekette denk gelsin diye degl gelmesn dye dua et
- +1 yıl
O zaman Özgecan neden mezarda? Basina gelmesin diye dua et benim temennim bu yonde
- +1 yıl
Onemli olan kullanabilmek
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
63Cevap
Şerefsiz evladına bak sen. Affetmeyi mi düşünüyosun? sanırım meraklısın tecavüze. Saçmalama sil onu hayatından böyle şeyleri okurken bile yaşamış gibi sinirleniyorum :D annesine yapsınlar aynısını inşallah bakalım
52 Yorumla
Soran+1 yılTamamen bitti
İnan bana amacı sadece yatmak.. sakın affetme ve selam bile verme tabi hayat senin bu tavsiye sadece gerisi sana kalmış...
15 Yorumla
Soran+1 yılBitti tamamen
Soran+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılEvine gitmemiştim zaten ama belkide bundan sonra kimseye güvenemeyeceğim :(
+1 yıltecavüz özürle kabul olacak bişeymi saçmalamayın bukadarda erkek oldugum halde tiksindim bu taciz tecavüz olaylarından tamam kızlar narin merhametli varlıklardır ama bu kadarda kendinizi maceraya sokmayın. s
30 Yorumla
+1 yılyapar. uzak dur. senin bedenine tapıyor senin duygularını hiçe sayıyor. bunlar timsah gözyaşları af dilemeler özür dilemeler filan. uzak dur.
11 Yorumla
Soran+1 yılYüzümü bile Göremez artık
+1 yılO sevgilini bir gönder hele buraya. bir deney yapmak istiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılSağolun eksik olmayın ama bitti zaten herşey
Sen ona karşı tepkini koymussun yakınlasacak bir kız olmadıgını belli etmişsin ama o seninle olmak istiyor hala bence bir sans daha ver
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
+1 yılPisliğe bak yaa bende bir an kendimi kaybedip ağız yüz dalıcam böylelerine.. Ayrıl gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım bile
- +1 yıl
Eline sağlık
+1 yılAffetmeyi düşünecek kadar iyi kalpli ve saf olma. Ölümün onun elinden bile olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılBitti tamamen artık
- +1 yıl
Doğru olanı yaptın bence, o korkuyu burada bilmeyen kadın yoktur. Biz yanındayız.
Soran+1 yılEksik olmayın teşekkür ederim
Ayrıl çünkü o hâlâ amacına ulaşamamış ulaştığında ya senden ayrılır ya da seni umursamaz ama emin ol bir erkek amacına ulaşmak için gerekirse bir bayanın ayağına bile kapanır ulaşınca da onların acısını çıkarır ne mi yapar hiç bir şey o sana acı verir :)
10 YorumlaBaci adam seni seks objesi olarak goruyor asknmesk yok arada.. senin gibi sapik adamlardan sadece lafimi esirgemem yoll al de.. bidaha muhatap olma. bole sapiklar yuzunden biz durust kiz bulamiyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamen bitti
+1 yılTecavüze kalkışmış biri sana ilerde herşeyi yapar. O adamdan uzak dur. Normal bir insanın yapabileceği bir şey değil bu...
20 Yorumla
+1 yılAffetsem mi die soruyosan afederdin ama aptalsin. Onun niyeti blli. Yol ver gtsin. Affedersen lendini bir gun yatakta blrsn mtlaka
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
- +1 yıl
en dgrusu
Cidden bu kadar uckuruna sahip cikamayanlari var mi? Hic bir iliskimde kimseyi zorlamadim aklimdan bile gecmedi ancak o yapmissa bence bir kere daha yapar...
00 Yorumla- Diğer konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu arkadaşlarında dediği gibi, sadece cinsellik senden beklediği sanırsam. Yakın zamanda ayrılmayı düşünmelisiniz bence :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım bile
- +1 yıl
Yerinde bir karar olmuş :)
+1 yılKendini ondan sakınmalısın, uzak dur. Gazetelerin 3. Sayfasında bir özgecan vakası daha okumayalım.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bitti zaten herşey
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence de çoğunluğun dediği gibi gözü dönmüş olayı farklı seninle sen seviyorsun belki ama onun amacı farklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBitti herşey
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Affet ve sen ona tecavüz et ajsjsjjd tamam sakaydi sakin affetme salak misin xd
20 Yorumlaİkinciye kurtulamaman için elinden geleni yapar. Aklın varsa uzak dur.
10 Yorumla
+1 yılBugün tecavüz etmeye çalışan
yarın yakmaya da çalışır.10 Yorumlaİyi oldu başka bir isteği de varmıymış sor bakım o sapığa.
20 YorumlaÜlke tecavüzcüyle kaynıyor. Çocuk ''Yabancıya gitmesin, bari ben tecavüz edeyim'' mantığı güdmüş herhal.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamen bitti
+1 yılAllah kahretsin ya dünya ne hale gelmiş yazıklar olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlama ama seven insan onu yapmaz çocuk açıkça niyetini belli etmiş bence uzak duru seni hak etmiyor yazık sana
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılyılın tecavüz girişimi
60 Yorumla Hep aynı şey özür diler yarın öbür gün bu sefer cidden yapar
10 Yorumlasakın affetme sakın!!!
16 Yorumla
Soran+1 yılBitti tamamen
Soran+1 yılHaklısınız :(
Soran+1 yılOna değilde bir daha kimseye güvenemeyeceğime üzülüyorum :(
Tabi ki kabul etme uzak dur.
Siz çıkalı kaç ay oldu?06 Yorumla
Soran+1 yıl7 ay
- +1 yıl
7 aysa bu soruyu hc sorma ztn 7 yil olsa nyse. Tol ver gtsn
Soran+1 yılÜzülmüyorum
Soran+1 yılYeterince sevemedim valla. Sağol sanada iyi geceler
bu sefer planlı yapar saçmalama
12 Yorumla
Soran+1 yılBitti tamamen
Öyle şeyin özrümü olur affetme
11 Yorumla
Soran+1 yılAffetmem asla
+1 yılTecavüz veya buna yeltenmenin özürü olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılTamamen bitti
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
hayır affetme, sevse böyle yapmaz. özür dileyip barışınca tekrar yapar.
10 Yorumla
+1 yılYapar tabi özgecan olma sonra dikkat et kendine
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Ben bu konuda haklı olmayayım canlar sağ olsun canilerin çükü kopsun
+1 yılYaparrr ama o aradaki mesafeyi sen koyamamissin bundan kaynaklanan bisi.
00 Yorumla
+1 yılYapar kendine hakim olamayandan kork insan sevdiğine dokunamaz canı yanar diye
00 Yorumla
+1 yılbundan hoşlanacağını düşünmüş olabilir burad bir çok kadın diyorya benim tecavüz fantazim var filan diye adamda seni onlardan sanmış olabilir abartma bence
00 YorumlaHayır gelmez o ilişkiden güvenini zedelemiş
22 Yorumla
Soran+1 yılOnun yüzünden belki bir daha kimseye güvenemeyeceğim
* oc lari iste affetme sakin ne olursa olsun
22 Yorumla
Soran+1 yılBitti herşey tamamen
+1 yılsakın affetme he kaçamayacağın bir yerde yakalarsa
11 Yorumla
Soran+1 yılBitti herşey
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki yapar ve bunu sadece sana değil herkese yapabilir
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu ciddi mi soruyon yoksa amaç xper kazanmak
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de Xper
Kafa goz dalacaksin ona uzak dur kizim ondan
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
+1 yılSaçmalama bir de affetmekten söz ediyorsun.
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu kadar da karaktersizlik olmaz bence
10 Yorumla
+1 yılSen öyle saniyormussun maalesef
10 YorumlaDiğer konusunda 453 cevap paylaştı. Tabiki yapar onun için tedbiri elden bırakma
10 Yorumla
+1 yılAfetme, pişman olmazsınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın affetme sağı solu belli olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSapık herif ayrıl hemen
11 Yorumla
Soran+1 yılBitti zaten
+1 yılpolise ihbar et bence
00 Yorumla
+1 yılAffette bir özgecanda sen ol...
01 Yorumla
Soran+1 yılBitti tamamen
Diğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. yapar
10 YorumlaHala affetmeyi mi düşünüyorsun
10 YorumlaDiğer konusunda 359 cevap paylaştı. yapar hemde nasıl yaparrr
00 YorumlaNiyesini sorma affetme
00 YorumlaNe affetmesi salak olma
03 Yorumla
Soran+1 yılHerşey tamamen bitti zaten
Soran+1 yılÖyle oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılşaka yapıyorsun di mi?
00 YorumlaSalak mısın yapar tabi..
00 YorumlaFake misin ordayım hala?
00 YorumlaBence uzaklaş ondan.
12 Yorumla
Soran+1 yılUzaklaştım bile
+1 yılHiç inanmadım neyse, iç sesini dinle xd
20 Yorumla
+1 yılSen buna tecavuzmu diyosun yok artik daha neler
20 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz