ruyalarimla ilgili karmasik seylerim var
mesela surekli sag tarafin vurgulandigini dusunuyorum mesela
bi ev goruyorum evle aramda akarsu var akarsunun yukarisinda tunel yani icinde ve akarsunun yonu sag tarafa ve ben kendimi sagdan birkaiyorum veya
yine bi tuneldeyim arkadasimla orada da arabalar saga dogru geciyo ve arkadasim sagimda duruyo veya
bi pemcereden baktigimda sol pencere bi manzarayi gosteriyo aksam manzarasi binalar falan var
ama sag pencere uzun yola gidersiniz ya hani yine bi tunel ve yagmurlu bi hava ve ic karartici baya
bide basamak gordum dun ama cok fazla ve uzun basamaklardi nasi cikicagim tereddutundeydim ama ruyam o kismi atladi sonra da merdivenin basina ulasmistim
mesela surekli sag tarafin vurgulandigini dusunuyorum mesela
bi ev goruyorum evle aramda akarsu var akarsunun yukarisinda tunel yani icinde ve akarsunun yonu sag tarafa ve ben kendimi sagdan birkaiyorum veya
yine bi tuneldeyim arkadasimla orada da arabalar saga dogru geciyo ve arkadasim sagimda duruyo veya
bi pemcereden baktigimda sol pencere bi manzarayi gosteriyo aksam manzarasi binalar falan var
ama sag pencere uzun yola gidersiniz ya hani yine bi tunel ve yagmurlu bi hava ve ic karartici baya
bide basamak gordum dun ama cok fazla ve uzun basamaklardi nasi cikicagim tereddutundeydim ama ruyam o kismi atladi sonra da merdivenin basina ulasmistim
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Rüyaların her zaman gizemli ve şaşırtıcı değil mi? Genelde hissettirdiklerine odaklanmak önemli. Sağ taraf hep bilinç, karar verme veya doğru yön gibi anlamlar taşıyabilir. Tüneller, yollar, merdivenler... Bunlar da genelde hayatındaki geçişleri, zorlukları ve aşılması gereken engelleri temsil eder. Kendini sağdan bırakman veya sağ pencereden görülen manzaralar sana "doğru tarafı" bulma arzunu hissettirebilir 🌀 Cevapsız kalan basamaklar ise hayatındaki belirsizlikleri işaret ediyor olabilir. Rüyalar bazen duygularını ve düşüncelerini işlemenin bir yolu olur; diğer yandan, sadece beyin biraz karışmıştır, o kadar! 😌
Sen ne hissettiğine odaklan. Rüya, seninle özgün bir konuşma yapar aslında. ✨