Kuran’da ay 27 defa geçer ay dünya etrafında dönüşünü 27 günde tamamlar
nahl süresi 16 suredir erkek arı 16 kromozomludur
nahl 69’da dişi arı geçer bunu inkar eden ateistler
nahl 69’a kadar Allah kelimesi 32 defa geçer dişi arıda 32 kromozomludur
kamer 1 sureden Kuran’ın sonuna kadar 1389 ayet var Hicri 1389 miladi 1969 senesine denk gelir Buda aya çıkış tarihi
daha bir sürü mucize var ama görmek isteyene
Araf 149 Yeryüzünde haksız yere ululuk satanlara ayetlerimizi idrak ettirmeyeceğiz, zaten onlar, hangi delili görseler inanmazlar, doğru yolu görseler o yola gitmezler, fakat azgınlık yolunu gördüler mi hemen o yola gitmeye koyulurlar; bu da ayetlerimizi yalan saymalarından ve onlardan gaflet etmelerinden ileri gelir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bu tip istattistikler her kitapta çıkar.
çıkartsana :D
@CptMac Milletin işi gücü yok, bunlarla mı uğraşacak? Sen de buna mucize de.
@CptMac benim tezimin bir sayfasında "v" harfi ile başlayan 27 kelime var ve bu harf alfabenin 27. harfi. ohaaaa peygamber miyim yoksa
@Rakine sen uğraşma :D benzerini getir de sonra konuşalım
lojistikten bahsettiğim kısımda tam 64 cümle var ve atların 64 kromozomu var ohaaaaa
@saturndo
cahil kafa :D
mal :D nahl bal arısı demek :D bal arısından bahsediyor zaten bağlantıyı kurman lazım. daha ne nedemek bilmiyorsun bide tez yazdım diyor bana :D bakın ben tez yazıyorum bilgiliyim yani :D
@CptMac saka yapiyorsun dimi? bu kadar düşük bir zekan yoktur inanmiyorum :D
hahahah :D işine mi gelmedi. sadece 1 sure değil onlarca var :D hepsi tesadüf değil mi size göre? :D hele ki okuma yazma bilmeyen bir peygamberden çıkması. ona öğretecek kişinin dahi olmadığını bildiğimiz halde.. ama size göre o kaynaklarda yalan dimi :D metodolojisini bile tenkid edecek seviyede değilsiniz :D ama sizler çok "zeki" ve "sorgulayan" (!) insanlarsınız ya doğru hodjam. hadi sen tez yaz cahilleri bırak dünyayı kurtar :D
@CptMac ne boş konuştun be dostum. ağzından salyalar akitarak savunduğun şey de saçma sapan bir konu :D
@saturndo
bana mantıkla konuşsana. tenkid edebilecek bir seviyede dahi değilsin. üslup hemen buraya dönüyor. diamond misali :D
@CptMac insan olsan adam gibi gelip selam verip konuşsan konuşurduk. ama sen ağzından salyalar akitarak saldiran insan altı bir varliksin ne anlatayim ben sana
@saturndo
yoo yemin ederim sinirli değilim :D eğer üslup bozup dalga geçmeye geçersen ben de karşılık veririm. tam diamond :D hop hemen etik tarafı geçiş yapıyorsun
@CptMac bu boş cümleler ilgimi cekmiyor. susacak mısın artık: D
@saturndo
sen dolu konuş artık da ona göre :D boş dediği şeye bak daha tenkid edebilecek seviyede değilsin. at diyo bana tez diyor
@CptMac tamam aslan parçası. müsade senin hadi git :D
@saturndo
kızdı :D aslan parçasıı ahahah
@CptMac yok kızmadım tabii ki. sümük gibi yapıştın ama bana :D
@saturndo
ok :D yok ya hoşuma gitti uğraşmak senle saçmalıyorsun ya. dia misali
@CptMac Boş insan işi. Bak tam da buna uygun bir kitap yazıldı. Yazılamaz diyorlar ya. Adamlar yazmış "True furqan" git al da oku. Hem daha az mantık hatalatı var.
@Rakine mantık hatası mesela nerede söyle de görelim? bakarız eyvallah da, okuma yazma bilmeyen birinden çıkar bunları. daha kromozomun bile bulunmadığı zamanlardan bahsediyorum :D
@CptMac sen okumadın demek ki. Mantık hatalarını yazmaya kalkarsak zaman yetmez.
Ama çok istiyorsan boş bir zamanımda birkaç örnek çıkarıp yazarım. Hem de ayet, sure belirterek
@Rakine yok okudum ben tefsir falan da okudum, altay cem meriç dinledin mi tavsiye ederim. diğerlerinin üslubu pek hoşuna gitmez ama altay abiyi seversin
@CptMac Benim okuduğum kaynaklar (Kuran-ı Kerim dışında) Buhari, Müslim, Gazali, Taberi ve Tırmızi.
Ne anlatiyon
Cevabın yoksa bişi deme
Yaw he he
aksi delil versene :D öyle geçiştirirsin