Sürekli bakan arkadaşları?

merhaba , benim gram hazzetmediğim bir adam var. Aramızda hiçbir şey olmadı olsun da istemem zaten itin tekidir kendisi. Ben bunu bi ara işlettim ve kendimi de ifşa ettim lütfen canım sorgulamayın. Söylemeyeceğini anlatmayacağını düşünsem de yakın arkadaşlarına anlatmış olacak ki hepsi gördüğü yerde boş boş bana bakıyor ve acayip derecede rahatsız oluyorum. Mecburiyetten de bi arkadaşıyla aynı ortamda bulunmak durumunda kalmıştım, ben açık giyinmeyen formal giyinen biriyim. Elemanın afedersiniz şeyi bayağı bildiğiniz kalkmıştı ya. O zaman midem bulandı hepsinden. İğrenç. Bu üstün zeka arkadaşlarına ne anlattı da böyleler? Her zaman şüpheleniyordum zaten beni ona aşık sanıyor diye. Elimden geldiğince dalga da geçtim nefret ettiğimi anlasın diye ama bu onu naza yordu sanırım. İnşallah kendi kızına kendisi gibi biri çatar.

Güncellemeler
8 ay
İşletme derken dalga geçme yani. Dönüp mesajları tek tek okusa adam akıllı, ki akıl da yok onda, görecek onunla dalga geçtiğimi. Ayrıca ben öyle çekici bi kız da değilim zaten bu adam beni çekici de bulmuyordu.
Mimlenmişim gibi geliyor, bunun çirkinliğimle bir alakası var mı?
Bir de bu aralar çok düşünüyorum, arkamda birileri olmasa ve adım çıksa napardım ne ederdim diye. Ailem olmasa misal, ve bunlar bunu bilseler ne yaşardım? Allah tez zamanda yanına alsa böylelerini…
Sürekli bakan arkadaşları?