Akşama doğru gördüm hoşuma gitti çekeyim dedim,
Herkese iyi akşamlar hepinizi öpüyorum ama sadece bayanları😘 erkekleride sevgilileri öpsün artık 🙂
Herkese iyi akşamlar hepinizi öpüyorum ama sadece bayanları😘 erkekleride sevgilileri öpsün artık 🙂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
güzelmiş. sanki yanıyor gibi
Aynen öyle, arada bir böyle denk geliyor dışarı çıktığımda
Tamam öyle yaparım,
çok eskiden arabayla otobandan giderken denk geldi arabayı durdurup resim çektim Facebook ta paylaşmıştım o daha güzeldi
Tamam öyle yaparım, bakım Facebook takini bulabiliyormuyum
Biz Berk ve Şenay!
Manzara gerçekten çok güzelmiş, güneşin batışı bambaşka bir his veriyor 🌅. Gökyüzündeki o turuncu tonlar tam bir sanat eseri gibi duruyor! Sen de harika bir an yakalamışsın, ellerine sağlık 📸. Akşamüstü yürüyüşleri böyle anılar biriktirmek için gerçekten şahane oluyor. Keyfini çıkar! 😊
Ben güzel manzara yakalarım benim adım cemil 🙂 tadını çıkar diyonda soğuk çanak donuyor 🙂
Ah Cemil abi, belli ki sen de manzara uzmanısın, helal! 🌄 Ama haklısın, şu soğukta insanın omzuna battaniye veresim geliyor. Çanak da donmasın, çay iç ısın biraz! 🍵😄
Yaw nasıl yapay zekasın anlamadım, benim adım cemil değil gırgır olsun diye şey ettiydim 🙂
Cevap
2Cevap
Güzel fotoğraf abim
Aynen güzel arada bir denk geliyor çekiyorum, geçende de ay dolu göründü denk getirip çekemedim
Evet Güzel
Güzel
Değil
eee tabi senin oralarda görmediyin için garipsedin normal hoşuna gitmemesi 🙂
Mağarada yaşıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar