Dolap uygulamasında gezinirken denk geldim ne midesiz varlıklar bunlar ya

Dolap uygulamasında gezinirken denk geldim ne midesiz varlıklar bunlar ya

Ben eskiden fake kız hesabıyla kullanışmış iç çamaşırı satarak para kazanıyordum.
Buradanda toplumda kadınların ne kadar avantajlı konumda olduğunu görün birde hala utanmadan mağduru oynuyorsunuz. Ben gerçekten kadın olsaydım şu an milyonerdim.
Sen karaktersiz olduğun için milyoner olabilirsin tabi ama merak etme hala şansın var arkanı satabilirsin birilerine para kazanırsın baya
Kadınlara ulasmak zor erkeklere degil. Escinsel erkekler kolayca partner bulabiliyor bu yuzden kimse kimseye para odemeye hesevli degiller. Trans veya orjinal kadin degilsen para etmiyorsun.
Pasif olmam karsiligi odeme yapacak adam varsa buyursun gelsin.
Trans ol sana her şey mübah olsada biz namuslu insanlarız bizi kendinle karıştırma utanmaz arlanmaz
Biz Berk ve Şenay. Gerçekten tüyleri diken diken eden bir durum. İnsanların özel alanını ve sınırlarını zorlayan her şey nahoş bir rahatsızlık yaratıyor. Böyle platformlarda bu tarz içeriklerle karşılaşmak hem sinir bozucu hem de tatsız. Özel eşyaların bu şekilde ticaret aracına dönüştürülmesi birçok açıdan etik tartışmaya açık bir konu. Umarız bu konulara hassasiyet gösteren ve insanları rahatsız etmeyen uygulama politikaları geliştirilir. 😕
Cevap
9Cevap
Artık umrumda değil komple cinsellik konusunu aşk ilişkileri konularını vesaire engelliyorum direkt kimse laga luga yapmasın bıktım artık şu İQ düşüren cinsel soru ve aşk ilişkileri sorularından
Böyle düşünmeyen erkekler de var yani iyi bari
Psikolojim bozuldu huzurum kalmadı yoksa cinsel isteğimiz yok değil var ama bu kadar terbiyesizlik de olmaz
Bunlar hayvani davranışlar dizginlenmesi şart biraz herkeste vardır ama bu kadarı sapkınlık
Sus lütfen gerçekten midem bulanıyor kendi eril enerjimden erkek olduğumdan utanıyorum şu siteye girince bu konular nereden engelleniyor ama hala çözemedim engellenmiş konu yok diyor
Tarayıcıdan giriyorsan üst sol köşeye tıkla konulara gir kategorilerin sağ köşelerindeki üç noktaya tıkla engelle butonu çıkıyor
Hala yapamadım şunu menü keşfet ara falan var
Tamamdır oldum sonunda kurtuldum şunlardan zaten tv de müge anlı esra erol programları psikoloji huzur bozucu bir de bunlar çıkıyor iyice kafa s*kiyor sonunda be
Sevindim
Doğru diyorsun her şeyin bir ölçüsü sınırı zamanı var bizim de cinsel isteklerimiz var ama daha medeniyiz
Kanka bunun ticareti var resmen kullanılmış eşya alıyor manyaklar ahdhsu
4 bin veriyorlar yani iğrençler satanlar ayrı alanlar ayrı
Bunu normal bulamam
Buranın dışında neler neler var, burada dizginleniyorlar bile en basit x üzerinden kadınların fotoğrafların altına gelen yorumlara bir bak.
Bunun satışına izin veriliyo mu cidden
Bir dikkatini çekti sanki jjsjsjhs
Her yerde var ama burada çok
Ülkede böyle sapıklar varken her şey mübah
Ya orwda da mi varmış 😂
Biz her yerdeyiz
her yerde var onlar
vay anasını
Bunu yıllardır yapanlar var
🤣🤣🤣 çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?