Diğer 19 um sabahtan Akşam'a kadar osuruğumu kokluyorum ya sanirim zehirlendim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler7 ay Boklu @ğötümü yemek isteyen var mı sabah akşam kuru fasulye yiyip gaz yapıyom böyle bir koku yok ya sonunda bokumu da yicemmm? 19 um sabahtan Akşam'a kadar osuruğumu kokluyorum ya sanirim zehirlendim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
sezarettix Takip Et Guru Yaş: 41 7 ay Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Gaz fazında Kendi kendinin ağzına sıçan ilk insan 0 5 Yorumla Soran 7 ay Gel sanada koklatayım kuru fasulye yedim çok güzel kokuyor Yorumla sezarettix 7 ay Çakmak tutsam patlarsın 😂 Yorumla Soran 7 ay 😅😅😅 Yorumla Soran 7 ay Boklu @ğötümü yemek isteyen var mı sabah akşam kuru fasulye yiyip gaz yapıyom böyle bir koku yok ya sonunda bokumu da yicemmm? Yorumla sezarettix 7 ay Hayatımda boku ile bu kadar barışık gördüğüm ilk kişisin 😂 Yorumla
Mhmet000000 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 7 ay Tıpa tak popon zor değil al bir tane pump ya da vibratör çözülsün sorun zor değil 0 5 Yorumla Soran 7 ay Gel sanada koklatayım kuru fasulye yedim çok güzel kokuyor Yorumla Mhmet000000 7 ay Ben koklamaktan ziyade doldururum popunu buna okeysen geleyim doldurmaya Yorumla Soran 7 ay Neyle doldurcan biber sürerim ağzına Yorumla Soran 7 ay Boklu @ğötümü yemek isteyen var mı sabah akşam kuru fasulye yiyip gaz yapıyom böyle bir koku yok ya sonunda bokumu da yicemmm? Yorumla Mhmet000000 7 ay Sen bir psikiyatriye git bence iyi değilsin Yorumla
Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uzmana görünmeni tavsiye ederim 0 2 Yorumla Soran 7 ay Çok hoş kokuyor valla gerek yok Yorumla Soran 7 ay Boklu @ğötümü yemek isteyen var mı sabah akşam kuru fasulye yiyip gaz yapıyom böyle bir koku yok ya sonunda bokumu da yicemmm? Yorumla
hayatbosm Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 7 ay Nasıl bir fantezi bu 0 2 Yorumla Soran 7 ay Boklu @ğötümü yemek isteyen var mı sabah akşam kuru fasulye yiyip gaz yapıyom böyle bir koku yok ya sonunda bokumu da yicemmm? Yorumla hayatbosm 7 ay Ye knk hatta iki elinle. birden ye Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 7 ay Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kombiye bağla 0 4 Yorumla Soran 7 ay Ben kokuyorum Yorumla Emrhttr 7 ay Boşa gitmesin dedim Yorumla Soran 7 ay Gel sanada koklatayım kuru fasulye yedim çok güzel kokuyor Yorumla Soran 7 ay Boklu @ğötümü yemek isteyen var mı sabah akşam kuru fasulye yiyip gaz yapıyom böyle bir koku yok ya sonunda bokumu da yicemmm? Yorumla
kscoinnn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 399 cevap paylaştı. Afiyet 0 3 Yorumla Soran 7 ay Gel sanada koklatayım kuru fasulye yedim çok güzel kokuyor Yorumla kscoinnn 7 ay Olr Yorumla Soran 7 ay Boklu @ğötümü yemek isteyen var mı sabah akşam kuru fasulye yiyip gaz yapıyom böyle bir koku yok ya sonunda bokumu da yicemmm? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gaz fazında Kendi kendinin ağzına sıçan ilk insan
Gel sanada koklatayım kuru fasulye yedim çok güzel kokuyor
Çakmak tutsam patlarsın 😂
😅😅😅
Boklu @ğötümü yemek isteyen var mı sabah akşam kuru fasulye yiyip gaz yapıyom böyle bir koku yok ya sonunda bokumu da yicemmm?
Hayatımda boku ile bu kadar barışık gördüğüm ilk kişisin 😂
Tıpa tak popon zor değil al bir tane pump ya da vibratör çözülsün sorun zor değil
Ben koklamaktan ziyade doldururum popunu buna okeysen geleyim doldurmaya
Neyle doldurcan biber sürerim ağzına
Boklu @ğötümü yemek isteyen var mı sabah akşam kuru fasulye yiyip gaz yapıyom böyle bir koku yok ya sonunda bokumu da yicemmm?
Sen bir psikiyatriye git bence iyi değilsin
Uzmana görünmeni tavsiye ederim
Çok hoş kokuyor valla gerek yok
Nasıl bir fantezi bu
Ye knk hatta iki elinle. birden ye
Kombiye bağla
Ben kokuyorum
Boşa gitmesin dedim
Afiyet
Olr