Merhabalar; geçenler de kendi evimde de gördüm fare ve uyuyamadım hemen internetten araştırdım ve defansmarket. com da fare kovucu cihazlar olduğunu gördüm ve aradım sipariş verdim yanın da fare zehri kullanmamı önerdiler zehir de aldım gerçekten etkili olduğunu gördüm, tavsiye ederim arkadaşlar böyle bir sorununuz varsa sizler de bir inceleyin derim :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKöydeki eve koyduyduk unla karıştırıyosun bi ilaç var eczanede ondan alın
çıkmaz o öyle ışık açmayla odaların kapısını kapatın başka yere giremesin basıl böcük ilacını ölsün itoğlusu08 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ilaç ki o öyle ya ne gerekiorsa yapabilrim yani buarada güldürdün beni sağolsın:) böcek ilacı öldürür mü kesin ki
- +1 yıl
canım toz bi ilaç kutuda 20 lira felandı 2 yıl önce unla karıştırıyosun 3-5 yere koyuyosun sonra suda koymuştu ananem aynı bi kaba suyuda içip donuyomuş
yani o ilaçla karışık unu yiyo sonra susuyo su içiyo donuyo kalıyo sanırım içini donduruyo kutuda yazıyo zaten
2 yıldır gitmedik eve acep dondularmı noldular bilmiyorum
Soran+1 yılhmmm buakşam nereden bulabilirim ki bulma imkanım varmı nerede satılır ki ya canım
- +1 yıl
eczanede var canım naptın ayrıca fare hala duruyomu evde
Soran+1 yıldün gece annem oklavayla çıkradı dışarıya kovaladı falan gece yarısı çığlık çğlık ama yapıcak bişi yoktu uyuyamayacktım iyi oldu yardım içinde teşekkür ederimmm
- +1 yıl
aklında bulunsun yinede fikrim rica ederim
Soran+1 yıltabiki aklımda:)
yapışkan fare ilacı var ama şimdi nerede bulacan.. yarına kalır.. eyer komşularınızın kedisi varsa emanet iste eve bırak... en azından yakalayana kadar evde kalsın... kedi halleder...:) eyer yakalmazsa tedbiren yüksek bir yerde yat.. nolur nolmaz.. kulağını, burnunu ısırabilir... :) sonucu bizede söyle.. :)
415 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ya harbi ısırır mı şaka mı zarar verir mi ya cidden
Soran+1 yılkediyi eve mi sokayım yani sonra annemde benim kafamı buzdolabının o boşluğuna sokar ama çözümse yapabilirmde:):)
Soran+1 yılhahaha sonra bu kız ne yapsın heryerim kızardı saten korkudan o zaman mahvolurm:):)): kapan kurmak en iyisi gibi kurabilrmym bilmiyorum ama deneyeceğim:)
Soran+1 yılbu nasıl iş böle ya bakalım nasıl yapıcaz:) teşekkkürler
Soran+1 yılgeceleyin tam uyuyayacğım sırada hole çıktığımda fare geçti annme söyledim oda oklava yardımyla dışarıya çıkardı gecenin bir yarısı:)
Soran+1 yılhaha aynen korkudan uyuyamayacktım denk geldide annem kovaladı korkunçtu ama başardı ya:)
Soran+1 yılsendee:):)
ERkek arkadaşını ara. yoksa orada uyuyamazsın.
Ya da nalbur varsa yakında git kapan al012 Yorumla
Soran+1 yılvar arasam annem eve geldiğinde hoş olmaya bilir:) uyuyamam çnkü heryerim kaşınmaya başladı tam olarak nereye koyucam kapanı peki yani son girdiği yere falan mı koysam
Soran+1 yılhe öyle mi tamma ozaman onu şey yaparım ama kesin atar odama gelmez herhalde ya tiksntim var çok çnkü
- +1 yıl
Ya zaten tiksintisi olanların tüyleri diken diken olmustur. garip garip terlersin. Ardından her yıkırtıyı fare zannedersin. Bir de Gece saga sola dönerken gözlerini acarsın.
O yüzde bu gece uyuman zor olacak.
Düzgün bir yere kur hatta
sana tavsiyem dışarıda hemeny anına gelen kedi varsa onu eve al
Soran+1 yılyani tüylü olan herşeye alerjim var kedi köpek kuş falan heryerim kızarıyor çok tiksndiğimde gerçkten uyuyamıycam sanırım annemden ümitliydim oda baya bir bunalıma girdi duyunca:)
Soran+1 yılhahaha:)):)çözüm bu olmamalı illaki kızaracak mı yüzüm:)
Soran+1 yılouff yandım yaaa:)
Soran+1 yılen iyisi o nerden geldidler anlamadm da ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılben bikeresinde banyoda başbaşa kaldım fareyle, viledanın sapını kaptım ve tek vuruşta mefta oldu istemeyerek... sana tavsiyem fare kardeş iki dakka gelirmisin deyip onu yakalamaya çalışmamandır, uzak dur yeter o zaten gider...
11 Yorumla
Soran+1 yılbunu yapamaz ya ben evdeyken yalnızken nasıl girer :( şuan hep oraya bakıorum ama çıkmıomu tıkır tıkır yapıo vilada sopasıda iyimişte tiksiniyorum işte ben
askerde kantinciydim dükkanda fareler cirit atıyordu bisküvilern üzerinde ... bir parça kartonun üstüne yuvarlak şekilde veya kare şekilde fare yapıştcısı sür içinede crax peynrli koyyuyordm maksimum 5 dk da yaklayp işkence yapıyordm çnkü bazen korkutuyorlardı caniler .. ama nereden bulursun bilemyrm bu saatte
02 Yorumla
Soran+1 yılyarını bekleyeceiz artık nasıl olacak bilmiyorum ama bekleyecğiz
+1 yılbana özelden mesaj at bir ücret karşılığında şifasını sana kargoyla gönderiyim zehir ya da bomba değil :D temizce farelerden kurtulursun. kesin :D epostadan yazacaksan. muhammed8288@gmail. com
nice fareli evleri köşkleri hallettik senimi esirgeyecez :D00 Yorumlafareden korkan bir bayanın yüzündeki mimikleri ve korkuyu görün inceleyin ve hissedin.Sonra sakin bi kafayla hatırlayın ve yarılın bknz :annem :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:):):):
yere peynır koy ustunede kutu koy kutunun ucuna sopa dık sopayı ıpe bagla uzaklas kapının arkasından ızle ısık acık olsun ses yapma tam peynırı yerken ıpı cek sopa dussun far kutuda kalsın surukleye surukleye dısarı cıkar oke ? :)
18 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha yöntem uğraşlı ama olur gibi:)): sağolasn
Soran+1 yılyaaaa iyimiş yaa :):) yapmalıyım o halde
Soran+1 yıl:):):) ya tabiki yapmayacağım kapan kurup yapıştırıcı zehir falan daha iyi yöntemler gibi:):) yinede teşekkür ederim
Soran+1 yılyaptığm şeyi birleri video çekse deli olduğum düşünülürdü sanırım :):)
Annen veya babanı aramayı denesen daha yardımcı olucak sanırım gel demekle gelmiyor o velet. elinde oklava saçlar dağınık sandalye üzerinde ayakların titrer şekilde bekle istersen elbet çıkıcak ama yakalayabilirmisin.
06 Yorumla
Soran+1 yılyakalayamam ki çnkü tiksintim var heryerim kaşınmaya başladı babam vefat etti:( annemde şuan evde değil uzak bir yerde ama aramalıyım sanırım mutfağa bakıp duruyorum çıkarsa die ama yok hiç oralı değil ya
Soran+1 yılsanırım en iyisi o çnkü başka yerkere giderse çok daha kötü olacak
Soran+1 yıldün gece annem oklavayla çıkradı dışarıya kovaladı falan gece yarısı çığlık çğlık ama yapıcak bişi yoktu uyuyamayacktım iyi oldu yardım içinde teşekkür ederim
Soran+1 yılhaha:):) yorumu yanlış yere yazmışm ama olsun :)
odana saklan :( kapını kitle yoksa kulağını kemirir
11 Yorumla
Soran+1 yılya şakamı bu yoksa ciddi zararlar veririmi ya
- Diğer konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılgel buraya bişey söylicem de tut kuyruğundan at camdan aşağı :))
05 Yorumla
Soran+1 yılaslında düşünmüyorum değil tabi olabilr ya
- +1 yıl
gerçek bir yöntem istersende benim yapmiş olduğum bir yol var kovanın içinde tuz ruhuyla çamaşır suyunu karıştır üstünede kaynayan su dök buharla birlikte kimyasal reaksiyona girip çevredeki her canlıyı zehirliyor kapıyı kapatıp altına bişeyler koymayı unutma sende zehirlenirsin:)
Soran+1 yılo karşım tehlikeli gibi :):):) ne yöntemler varmış ksde şaşırıyorum bende:) teşekkür ederim
- +1 yıl
15 dakkada fare temiz çok etkili yontemdir kendini zehirlemediğin sürece sıkıntı yook :)))
Soran+1 yılhmmmm :):) yanlışlıkla kendime bişi yapmam inş :):) sakarım yaparımda:))
peyniri kurut tozunu yap, o tozla balkona doğru ince bi çizgi yap. fare penri bitirip balkona çıktığında balkonu kapat. artık keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz hoşçakalın
19 Yorumla
Soran+1 yılpeyniri kurtmak nasıl nerde kurutayım yani
Soran+1 yılbunu şuan evet söylemeniz normal ama ciddi bir cevap verdiğinizi düşündüm çnkü şuan cidden çare arıyorum fareyi gördüğüm an yüzümde kızarıklıklar çıktı dalga geçebileceğinz durumda değilm ama ciddi kişilkler anlayabilr bu durumu anlamaya zorlamyın kendinizi
Soran+1 yılşuan gerçkten dedim belkide böyle birşey vardır yani şuan gerçkten düşünemiyorum ama beyinle ilgili espiri yapmaya çalşımanız yada her ne yapmk istemişsenz hoş değildi yani ama yinede teşekkür ederim
Soran+1 yılinş gider
Soran+1 yıliyi geceler ya sağoll:):):)
Diğer konusunda 432 cevap paylaştı. elektrik süpürgesinin hortumunu al sok olduğu yetre çıkarsa öldürne kadar vur :D kendi kendine çıkmasını daha çok beklersin ışıkları yaksanda çıkmaz bence
05 Yorumla
Soran+1 yılouff yapamam ki ya vuramam yani tiksiniyorum saten çok heryerim kaşınmaya başladı saten yaa başla yöntem yok mu
Soran+1 yılkurnaz çıkıp peynirlerin bazılarını yiyip yarı yolda doyarda ortalık pislenirse bulurum sizi:):) yaaa buda var
Soran+1 yılyeterince heryerim kızardı yüzüm falan saten bu korkuyla yaşamam ben:)
+1 yılben olsam o evden kacmistim
hemde tek basinaymissin :(03 Yorumla
Soran+1 yılama nasıl kaçayım saat çok geç yani kapandım odaya şuan hiç olmaz böyle şeyler birkez olmuştu bende şok oldum yani nasıl olur yaa:(
- +1 yıl
bizim evde degl ama 1 ay onceye kadar bizim apartmanin merdivenlerinde gorunmus bi fare
cok ugrastilar annemgil sonunda kurtulduk
Soran+1 yılannem şuan geldi ve baya bunalıma girdi nerden girer diye çözüm bulacak kapan kuracak sanırım ama uyku yok bana
- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılfındık faresıdır yaa ufacık oluyo onlarr. nie korkuon ki
10 Yorumla Al karsına adam akıllı konus gitmezse ölene kadar vurursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılyöntem çok iyiymiş ama çığlığımdan sonra yanıma yaklamşasa gerek ve mümkünsede yaklaşmasın:)
+1 yılmutfakta ki musluğu aç lavaboyu tıka mutfağı su bassın sonrada fare boğulup ölsün :)
15 Yorumla
Soran+1 yılhahaahha şu durumumda güldüm resmen yaaa sadece farenin ölceği daha zararsız atlatabileceğimz bir yöntem olsa daha iyi olur gibi:)
- +1 yıl
buzdolabın arkasına dinamit yerleştir ve sonra
Soran+1 yılevi patlat :):):) aslında kesin çözüm
- +1 yıl
evi terk et çadırda yaşa :P
Soran+1 yıl:):):)
+1 yılBelekdiyeyi arayın onlar size ücretsiz olarak zihirli siyah bi kutu getiriyo
019 Yorumla
Soran+1 yılhaha:) şakamı yoksa yeni bişi mi öğrendm :):):)))))))))
- +1 yıl
valla ben aradım belediyeyi ekipler geldi koyduk işyerine ve fareyi yakaladık.. siz sorunuzu şaka amaçlı sorduysanız orasını bilemem...
Soran+1 yılşaka amaçlı değil ciddi soruyorum şaka olarak algılayanda var tabi ama alerjik bir durumum var şuan heryerim kaşınıyor ve kızardı gördüğüm an kötü oldum saten
- +1 yıl
Bende size ciddi olarak cevap yazdım.. sizin orda belediyenin böyle bi uygulaması varmıdıtr yokmudur orasını bilemem ama bizim burada var çünkü kendim aynı şeyleri yaşamış bulunmaktayım...
Soran+1 yılsokakta komşu var belediyede çalışan aslında söyleyebilrz ama sanırım yinde yarın beklenir saat oldukça geç çnkü
- +1 yıl
sabah sorarsınız artık dert etmeyin kendinize bu kadar korkmanızaada gerek yok çocuk değilsiniz yaa :)
Soran+1 yılalerjim ne olucak:)
- +1 yıl
dogru bak bunu düşünemedik :) ihhmm napsak acaabaaa...
- +1 yıl
aramadınmı sen daha Belediyeyi...:)
Soran+1 yılo akşam annem çıkardı fareyi aramadık ondan dolayı:)
- +1 yıl
sizin bu fare sana baya alişmiş olmalı senden hoşlanıyo olmasinn :):)
Soran+1 yılama benim hoşlanmadığım kesinde bu fare bizim fare değildi ya:)
- +1 yıl
kankası olmasın :)
Soran+1 yılhaha belkide kanks gel ürkütelim şunları demişlerdir ama ürkütcek annem onları:)):
- +1 yıl
kuyrugundan tut fırlat balkondan aşağia :):)
Soran+1 yılayyy tutup fırlatmak mı yaaa olum nediosun gördüğüm yerde üstüne ayağımla basıp ezicem kafasını bütün fareler korksun benden:):):)
- +1 yıl
Sen adres ver ben geliyim benden korkar kaçacak delik arar :D:D
Soran+1 yılhaha tabii yaaaa:):):) gel gel birde evde fare kovalayacak erkek lazımdı oda gelsin tam olalım:)
- +1 yıl
Annende beni kovalasın dimii fare önde ben onun arkasında :):):)
Ya şuanda bizdede var banyoda ve ikinci kez. Bide üçüncü kattayız. Deliricem😭😭
21 Yorumla- +1 yıl
Natalin
+1 yılNatalin farenin sevmediği birmadedir
Hemde en insanca defi diyar yöntemidir00 YorumlaAy sen ölme ya, güldürdün akşam akşam.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)ne mutlu banada keşke böle bişide güldürmesydm:)
Diğer konusunda 349 cevap paylaştı. eve büyük bir ekip çağırmalısın.yoksa asla çıkmaz.
016 Yorumla
Soran+1 yılbüyük bir ekim öyle mi hahah:)
Soran+1 yılekip
Soran+1 yılkapan kuracak sanırım annem yoksa ben düşündükçe çok daha kötü olacağım
Soran+1 yılne gibi zararlar
Soran+1 yıl:):):):haha
Soran+1 yılya bakın harbi korkuyorum ya yapmayın demeyin öle
Soran+1 yılya o akşam çıktı fare o yüzden bişi yapmadm annem oklavayla kovalayarak çıkardı ama bu akşam hatta azevvel gördük ya
Soran+1 yılalam ya başka ev yokmuş gibi üstüne basıp ezip kuyruğundan asıp hepsine ibretlik yapmak istiyorum:):)
+1 yılKac kurtar kendini ya da tom u cagir
01 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı ama daha pratik olsa şimdi tom u kim arar
ona küçük sürprizler hazırla. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılo tam bir sürpriz oldu saten ya sağolsun küçük müydü büyükmüydü anlayamadm bile çığlık atınca o benden ben ondan birde çığlığımdan korktum:)
- +1 yıl
komikmiş:D
+1 yılsen onlara birer ad taksan iyi olacak sanırım
00 YorumlaDolabı çek içine gaz sık eline sopa al çıkınca ez.
07 Yorumla
Soran+1 yıloldukça canice:)
Soran+1 yılbunu yapamam sanırım siz yapmaya devamda bende zor biraz:)
Soran+1 yılçok başarılı
yada olmadı çık sokağa bi kedi tut at ewe :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılkapan yokmu
09 Yorumla
Soran+1 yılolması lazım da nasıl kurulcak bilmiyorum birde yapışkanlı bişi varmış böle üstüne yapışıomş gidip ondan mı alsam
- +1 yıl
evdeki kapanı bul kilidini iyi ayarla kur kapanı ucunada koy peynir
Soran+1 yılöyle yapayım o halde tam o girdiği yere koysam olur herhalde çnkü kaçışı yok ordan çıkamz ordan gelir herhalde yani peki teşekkürler
- +1 yıl
fareden bahsediyoruz kuyruğunun her yere girer fare :) genede dene şansını
Soran+1 yıldenesem iyi olacak beklemekle çıkmaz bu :) beklersem baya uykusuz hatta beni uyutur öyle yer beni:)
- +1 yıl
yer dedinde aklıma bişi geldi ma söylemesem iyi olucak .)
Soran+1 yılsöylemeyin en iyisi bir anda söylemzsenz daha iyi olcak gbi geldi:)
- +1 yıl
tamam söylemiyorum fareler insanların kulaklarındaki kıkırdakları kemiriyorlar hemde uyuyorken :D
Soran+1 yıltamam çok sağolun yaaa içim bir rahatladı ki görün
polisi ara
02 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi yöntem:)
zehir bombası at :D
06 Yorumla
Soran+1 yılmutfağa zarar gelmese daha iyi olur gibi:)
Soran+1 yılhahahah dedim baya caniii :):) ya bi çıksa gitse iyi olur bu akşam uyku yok yoksa
Soran+1 yılöyle yaptım en iyisi o annem halledebilr sanırım kapan kurar falan teşekkür ederim
Son durum nedir?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne